Ja, je leest het goed. Een ledenwerfcommissie zoekt normaal natuurlijk nieuwe leden maar dit keer zoeken we jouw hulp. Samen met de clubfotografen hebben we het plan opgevat om voor KCC/Delta Logistiek onze eigen posters te ontwerpen en die op scholen, in winkels en op onze kraampjes op te hangen.

Met die posters hopen we KCC/Delta Logistiek zo onder de aandacht te brengen dat iedereen weet dat we de leukste vereniging van Capelle en omstreken zijn. Jij weet dat natuurlijk al, maar iedereen moet dat weten.

We hebben al enkele leuke ideeen en zoeken daarvoor mensen die model willen staan en ons kunnen helpen met visagie, bij het schminken en eventueel bodypaint.

We zoeken modellen in alle leeftijden, zowel dames als heren. Voor een specifiek idee voor werving van Kangoeroes en F-jes zijn we op zoek naar een (hoog)zwangere dame die het leuk lijkt een bodypaint op haar buik te krijgen en een baby/peuter (natuurlijk mogen de ouders erbij blijven).

Dus wilde je altijd al fotomodel worden? Kun je ons helpen met visagie? Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben je jonger dan 18 jaar, vraag dan wel even toestemming aan je ouders.

Voor aanmelden of vragen kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over ledenwerving algemeen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties