KCC/Delta Logistiek is een ambitieuze vereniging die zowel in sportief opzicht als op maatschappelijk vlak binnen de regio Capelle aan den IJssel een belangrijke rol wil vervullen. Op maatschappelijk gebied wil de vereniging een voorbeeld zijn voor hoe mensen op een gezellige, gemoedelijke en gezonde manier met elkaar kunnen omgaan. Op sportief gebied wil de vereniging de stap maken naar de korfballeague.

Dit wil zij voornamelijk doen met zelfopgeleide eigen spelers en speelsters uit de jeugd. Al jaren levert de vereniging succesvolle jeugdteams af in de verschillende leeftijdscategorieën van het Nederlands kampioenschap. Daarmee wordt aangetoond dat het opleidingsbeleid van de vereniging haar vruchten afwerpt. Maar ook bij ons geldt er is geen topsport mogelijk zonder een gezonde en gezellige breedtesport. Verder heeft KCC/Delta Logistiek een grote groep actieve Jeu de Boulers binnen haar gelederen. Ook die groep maakt een belangrijk onderdeel uit van KCC/Delta logistiek als totale vereniging.

Om deze ambities waar te kunnen maken is een duidelijke focus, visie op het gebied van ledenwerving onmisbaar. Om de start van de campagne te vieren starten we met een mooie aanbieding.

Voor álle nieuwe leden die zich in de maanden oktober tot en met 31 december aanmelden geldt:

Tot eind 2013 géén contributie!

Voor alle huidige leden hebben we ook een leuke actie. Voor elk nieuw lid die via hen wordt aangebracht en die ook daadwerkelijk lid wordt hebben wij een:

Cadeaubon van € 15,= klaarliggen in januari 2014

Denk er dus om dat op elk aanmeldformulier jouw naam als aanbrenger staat!

Als commissie hopen wij vele leuke activiteiten te mogen doen om zo veel mensen binnen onze vereniging te halen. Maar wij rekenen ook op jullie steun. Ieder lid en iedere ouder kan in elke situatie in zijn of haar omgeving bijdragen aan de ledenwerving. Als iedereen maar vertelt wie wij zijn, wat wij doen en dan ook vooral over alle activiteiten die buiten de sport om georganiseerd worden voor de jongste jeugd, maar zeker ook voor de oudere jeugd, en binnen onze gezellige Jeu de Boules groep dan zijn wij er van overtuigd dat jullie een goede reclame voor onze vereniging maken. Geen andere sport kent zo veel nevenactiviteiten en dat maakt onze vereniging ook tot wie we zijn. We mogen trots zijn op onze vereniging en dat mag iedereen weten.

Samen maken wij KCC/Delta Logistiek en samen kunnen we invulling geven aan haar ambities.

Ledenwerfcommissie KCC/Delta Logistiek

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties