Beste bestuurs- en commissieleden,

Sinds twee jaar hebben we bij KCC/Delta Logistiek een Club van 50. Die bestaat uit ca. 40 leden die jaarlijks 50 Euro inleggen (meer info over de Club van 50 vind je hier). Tot op heden is er nog niets gebeurd met het geld dat we als Club van 50 hebben ingelegd, maar daar komt (eindelijk) verandering in. De eerste avond voor de leden van de Club van 50 staat nu gepland op vrijdag 25 oktober, de leden zijn/worden vandaag daarvoor uitgenodigd en die avond bepalen de leden aan welke doelen binnen KCC/Delta Logistiek we het geld gaan besteden.

Ik heb alle commissies al gemaild, maar om niemand te vergeten plaats ik dit mailbericht ook nog even op de site. Hierbij dus het verzoek aan bestuur en commissies om goed na te denken of jullie nog financiële wensen hebben, want dan is dit jullie kans. Als jullie een doel hebben waarvoor jullie commissie geld nodig heeft, vul dan het aan jullie commissie toegestuurde formulier in en stuur dit uiterlijk 15 oktober 2013 terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo spoedig mogelijk na 25 oktober horen jullie of jullie doel is uitgekozen, is dat niet het geval dan heb je natuurlijk volgend jaar weer een kans.

Bespreek deze mail daarom met spoed binnen jullie commissie en mail het formulier uiterlijk 15 oktober terug.

Succes met het uitkiezen van jullie bestedingsdoel,
Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties