Beste leden,

Vorig seizoen is er al melding gemaakt van de steeds kleiner wordende schoonmaakploeg. Daarop is er gestart met schoonmaken van de kleedkamers door de teams van Senioren t/m de A. Ook dit seizoen zullen deze teams de kleedkamers gaan schoonmaken. In de praktijk komt het erop neer dat je ongeveer 2x per seizoen met je team aan de beurt bent.

Het is de bedoeling dat de kleedkamers op een avond schoongemaakt worden. Het handigst is om dit op een trainingsavond te doen vooraf aan je eigen training. Per team worden er minimaal 6 spelers verwacht en wordt er schoongemaakt volgens lijstjes welke in de werkkast te vinden zijn. ( hangen op de zijkant van de droger en wasmachine). Je kiest als team “je eigen” schoonmaakavond en zorgt ervoor dat er minimaal 6 spelers zijn. Afschrijven is niet mogelijk!

Planning seizoen 2013-2014
Week 35 ( 26 aug t/m 30 aug) : S1
Week 36 ( 2 sept t/m 6 sept) : S2
Week 37 ( 9 sept t/m 13 sept) : S3
Week 38 ( 16 sept t/m 20 sept) : S4
Week 39 ( 23 sept t/m 27 sept) : S5
Week 40 ( 30 sept t/m 4 okt) : S6

Klik hier voor het uitgebreide rooster. Dit rooster is vanaf nu ook altijd te bereiken via het menu 'Direct naar' aan de linkerkant van de site.

Zoals te zien in het rooster zijn er nog een aantal vraagtekens. Wij zijn naarstig op zoek naar vaste schoonmakers die 1x per maand, of 1 x in de 2 weken of elke week willen schoonmaken. Aanmelden kan via onderstaand e-mail adres.

Ieder lid van KCC/Delta Logistiek draagt verantwoordelijkheid voor de door KCC/Delta Logistiek beschikbaar gestelde faciliteiten. Dit betreft zowel de kleding, de materialen, als de accommodatie enz. Van ieder lid van KCC/Delta Logistiek wordt verwacht dat deze zaken goed verzorgd, onderhouden, gebruikt , schoongemaakt en opgeruimd worden. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat ons complex er netjes blijft uitzien.

Alvast bedankt voor jullie inzet, voor vragen e.d. kan je mij mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Annemiek Kneppers (S9)

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties