De kaarten voor de grote finale 50 jaar korfbal in Capelle zijn binnen!
De kaarten voor de grote finale zijn binnen en iedereen die een kaartje gereserveerd heeft kan deze ophalen op dinsdag 11/6, donderdag 13/6 of vrijdagavond 14/6 vanaf 20:00 uur in de kantine.

 

 

KCC/Delta Logistiek haalt Korfbal League speelster binnen!
De organisatie van 50 jaar korfbal in Capelle heeft voor één wedstrijd Daniëlle van Kerkhoven weten te leggen voor de wedstrijd G en de toppers. Danielle heeft de laatste seizoenen, na haar succesvolle periode bij KCC, in de League bij DeetosSnel in Dordrecht gespeeld. Komende donderdag 13 juni zal zij te bewonderen zijn in de wedstrijd samen met de huidige G selectie. Onder het motto meedoen is belangrijker dan winnen zullen zij een hartverwarmende wedstrijd spelen waarbij natuurlijk iedereen is uitgenodigd! De wedstrijd start om 20:00 uur!

 

Hulp gezocht voor de vriendjes en vriendinnetjes middag!
Woensdag middag 12 juni organiseren wij in het kader van ”50 jaar korfbal in Capelle” een groots opgezette vriendjes- en vriendinnetjesdag. Omdat vele leden die normaliter de evenementen van de aKKCie begeleiden op school zitten doen wij een dringend beroep op jullie om ook van deze dag een groot succes te maken.

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers om groepjes te begeleiden, om bij een spel te staan en 2 personen die de kinderen zouden willen schminken. Het maakt niet uit wie: papa's, mama's, ooms, tantes, zussen, broers, etc. Ze kunnen zich opgeven als vrijwilligers door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een whats-appje/smsje naar 06-51369161

 

50 jaar korfbal in Capelle in het kort: .......dinsdag 11 juni spelen zowel KCC/Delta Logistiek A1 als de B1 de finale om de districtsbeker tegen PKC uit Papendrecht. De eerste wedstrijd start om 19:00 uur op Schenkel........Voor het 40+ toernooi op 14 juni hebben zich bijna 100 spelers opgegeven. In totaliteit zullen 9 teams de strijd aan gaan voor alle eer en glorie!.......De inschrijving voor het grote finale feest van 29 juni loop gestaagd door. Steeds meer oud-leden, leden en ouders hebben zich ingeschreven en er zijn nog enkele kaarten te reserveren.

 


 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties