We hadden al aangegeven dat iedereen de site in de gaten moest houden voor de laatste ontwikkelingen. We hebben er weer een en niet zomaar eentje! Wie wil er niet opgehaald worden en netjes thuisgebracht worden op een feestavond. De heenreis zal plaatsvinden in een zeer luxueuze Limousine. Natuurlijk wordt je ook thuisgebracht.Om een kans te maken voor deze limousine zul je wel in de buidel moeten tasten. We doen hem per opbod weg. Mocht blijken dat de waarde ervan niet goed ingeschat wordt dan komt dit zeer exclusieve VIP arrangement te vervallen. Dus wil je met een limousine naar het 2e lustrumfeest en met champagne ontvangen worden, mail je bod dan voor a.s. zaterdag 31 oktober 24:00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Paniek in de tent, gelezen in de krant vandaag dat het Koeien en Kreeften restaurant op de Kop van Zuid failliet is. Heeft dat verdere gevolgen voor onze avond??? Nee, het kreeft en koeien arrangement gaat gewoon door!

De bierproeverij gaat ook door! De eerste inschrijvingen voor de bierproeverij zijn al binnen. Tot zaterdag 31 oktober a.s. 24:00 uur kan je je hiervoor nog opgeven. Het arrangement bevat 5 biersoorten aangevuld met wat verschillende kazen. Het bierarrangement kost 10 euro en om in aanmerking te komen voor dit arrangement kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot de 7e november.

Anton, Elaine, Henk-Jan, Robin & Henny

PS Onder alle feestgangers wordt een Cocktail arrangement verloot, je entreekaart is je lotnummer!!!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties