Op dinsdagavond 27 oktober was het zover, de voltallige senioren selectie en het bestuur gingen nader kennismaken met hoofdsponsor Hijbeko.

Na de ontvangst met een hapje en een drankje was het tijd voor een rondleiding door het (nieuwe) pand van Hijbeko. Al pratend en borrelend werd er nader kennisgemaakt tussen onze selectie, het bestuur en de directie en medewerkers van Hijbeko.

Na de opening van de avond en het aanbieden van een fotocollage aan Hijbeko werd ook het buffet geopend. Een heerlijke Chinese rijsttafel zorgde voor goed gevulde magen bij alle aanwezigen!

Nadat iedereen genoten had van het buffet werd de bijeenkomst besloten met een mooi cadeau dat door Hijbeko werd aangeboden aan alle selectie spelers van KCC/Hijbeko.
Een sporttas gevuld met een groot kledingpakket stond klaar voor iedere speler, waaronder 2 sets trainingskleding, een trui, een polo en een windjack!
Alles voorzien van het logo van Hijbeko en spelersnummers. Voor de begeleidende staf lag er een jas, trui en polo klaar.
Kortom een schitterend cadeau waar de selectie erg blij mee was.

We kunnen terugkijken op een erg leuke avond en bedanken daar hoofdsponsor Hijbeko nogmaals nadrukkelijk voor.

Bekijk voor een sfeerimpressie de foto’s.

De sponsorcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties