De animo voor de feestavond op Chique is een groots succes. Tot nu toe zijn er 185 aanmeldingen. Met de wetenschap dat we een deurbeleid van maximaal 200 man hebben zitten we bijna op het maximum. Heb je nog géén kaartje en wil je graag naar deze feestavond mail dan je aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na het succes van het VIP Champagne arrangement (alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht) gaan we deze week het Kreeft en Koeien arrangement in de aanbieding doen. Dit arrangement gaat naar de hoogste bieder. Het beste bod krijgt voor twee personen één overheerlijke kreeft en een op Japanse wijze bereide entrecote geserveerd. Wie wil er niet de enige zijn die zoiets lekkers geserveerd krijgen. Het is een unieke aanbieding die menigeen jaloers zal maken die avond.

Hoe je een bod kunt uitbrengen is simpel. Mail jouw voorstel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en begin volgende week weet je of het jouw avond wordt.

Voor de tapas zijn de recepten inmiddels uitgezocht en de A-jeugd gaat op 6 november aan de slag om er een geweldig smakelijk feest van te maken.

In de wandelgangen hebben we nogal wat op en aanmerkingen op het kleding advies gekregen. Tenue de ville, wat betekent dat nou eigenlijk en waarom niet gewoon in spijkerbroek? We hebben gemeend er een Chique feest van te maken waar de hapjes en drankjes alsmede de band en de bediening van hoge kwaliteit zijn. We verwachten dan ook dat iedereen zijn mooiste kleding aantrekt.

Voor diegene die moeite hebben met hun keuze is er een noodplan. De dame en heren van de lustrumcommissie bieden iedereen kleding adviezen aan. En als er voldoende animo is zijn we zelfs bereidt om een dagje te gaan shoppen.

Tot zaterdag 7 november!

Anton, Elaine, Henk Jan, Robin en Henny

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 27 oktober 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties