Het ziet er naar uit dat we noodgedwongen contributie moeten verhogen. Hier zijn een aantal aspecten die hier de oorzaak van zijn.

Zelfwerkzaamheid
Zoals jullie misschien weten hebben wij een overeenkomst met Sportief Capelle, waarbij wij als vereniging een huursom betalen voor het gebruik van de accommodatie. Deze kosten kunnen wij terugverdienen door zelfwerkzaamheid. De activiteiten die aan ons toebedeeld zijn o.a. het terrein vrijhouden van straatvuil, het legen van de prullenbakken, grasmaaien en het verwijderen van onkruid. Nu is de groep van de Jeu de Boules actief en zijn Rob van de Berge en in het bijzonder Wim Sala veel op de velden actief aanwezig. Nu kunnen zij het vanzelfsprekend niet alleen en het ziet er naar uit dat Sportief Capelle gedwongen wordt om externe mensen in te huren omdat wij niet in staat zijn om de gewenste kwaliteit leveren. Deze kosten zullen één op één aan de vereniging (lees leden) doorbelast worden! Overigens materiaal dat op het veld blijft staan zorgt ervoor dat er doordeweeks niet gewerkt kan worden aan de velden. Dit zorgt niet alleen voor irritatie het levert vanaf nu ook extra kosten op doordat aannemers ze eerst moeten verwijderen voordat ze aan het werk kunnen! Dus ruim na een training of wedstrijd gewoon je spullen op en voorkom die onzin kosten!

Arbitrage
We hebben regelmatig op en aanmerkingen op de arbitrage en toch zijn we niet in staat om voldoende scheidsrechters, laat staan beoordelaars te leveren. Ondanks alle verwoede pogingen van Saskia en Ton, met dank voor hun tomeloze inzet, leveren we te weinig scheidsrechters af en hebben wij als grote regionale vereniging nog steeds geen beoordelaars. Dat laatste gaat er vanaf dit jaar ook voor zorgen dat de hoge kosten verder toe zullen nemen. Niet alleen kosten, ook zullen wij punten in mindering kunnen krijgen omdat we niet aan onze verplichting voldoen! Kortom het ziet er naar uit dat we een beroep moeten doen op alle leden om deze kosten te dragen. Helaas zijn we als vereniging schijnbaar niet in staat om de mouwen op te stropen, de uitzonderingen daar gelaten, om de bovengenoemde problemen op te pakken. Mocht jij het gevoel hebben dat dit allemaal onzin is of dat het te ver gaat neem dan contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan om een bijdrage te leveren door een opleiding tot scheidsrechter, beoordelaar of gewoon jouw support verlenen aan het schoon houden van onze accommodatie. Kwaliteit maak je samen en dat geldt in en zeker ook rond het veld!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties