Op verzoek van de Jeu de boules wordt er een AED aangeschaft. Nu denkt iedereen er hangt er toch een in de sporthal! Dat klopt, maar deze hangt achter in de sporthal en is door ons niet te gebruiken als we op het veld spelen of aan het boulen zijn. Nu zal je denken “dat hebben wij niet nodig?” Gebleken is dat er recent in onze regio jongeren gered zijn door de aanwezigheid van een AED.

De vereniging is voornemens een AED aan te schaffen en deze zal in de kantine opgehangen worden. De kosten hiervan zal door sponsoring opgebracht moeten worden. Nu hebben de Jeu de Boulers spontaan 5 euro per persoon toegezegd, waarmee ze ¼ deel betaald hebben. Doe jij mee en sponsor je ook een bedrag voor de aanschaf van een AED?

Daarnaast kun je jezelf opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de cursus die bij het apparaat hoort zodat jij levens kan redden als de nood aan de man is! Elke bijdrage is er één en we rekenen op jullie support!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties