Inmiddels hebben 166 personen zich aangemeld voor het tweede lustrumfeest op Chique d.d.7 november. Mocht je het vergeten zijn……. de laatste 34 kaarten zijn bij de lustrum commissie te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel op is op en er kunnen maar 200 gasten in de grote zaal.

Daarnaast waren er diverse vragen over de verschillende VIP arrangementen. In de komende periode zullen we een aantal arrangementen bekend maken. Het gaat hier om zeer exclusieve VIP arrangementen en gezien het exclusieve karakter zijn er voor elk arrangement maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Deze week zullen we het Champagne VIP arrangement in de aanbieding doen. Hier zijn maar vier kaarten voor beschikbaar en na alle aanmeldingen zal er via loting bepaald worden wie de vier kaarten mogen kopen.

De VIP kaarten voor het Champagne arrangement kosten 25 euro, maar daar krijg je wel iets voor terug. Een exclusieve fles Champagne met bijbehorend exquise hapjes. De inschrijving voor dit arrangement sluit a.s. vrijdag!

Tot 7 november!

Anton, Elaine, Henk Jan, Robin en Henny

PS hebben jullie de vriendjes en vriendinnetjes al gevraagd, deze week kun je de namen via de trainers opgeven!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties