Het Emmauscollege organiseert dinsdag 13 november aanstaande een spinningmarathon voor het goede doel. Dit goede doel is KWF Kankerbestrijding. Wij hebben in onze aula 100 spinningfietsen staan, alleen zijn nog niet al deze fietsen ‘verkocht’. Verder zal Leontien van Moorsel de opening doen en zal er media aanwezig zijn.

KCC/Delta Logistiek B1 gaat ook spinnen. Zij zullen in groepjes van drie ieder een uur fietsen. De eerste fietser van het groepje begint om 18.30 uur en de laatste fietser zal eindigen om 21.30 uur. De lessen zullen worden verzorgd door professionele instructeurs en worden ondersteund met opzwepende muziek. U kunt zelf de weerstand op de fiets bepalen, dus echt iedereen kan eraan deelnemen. Het belooft een enorm spektakel te worden.

Hoe kunt u KWF ondersteunen?
Allereerst kunnen jullie mee gaan spinnen. Ouders, familieleden, vrienden, spelers etc. Allen zijn welkom op deze dag. Jullie kunnen 1, 2 of 3 uur spinnen. Wij vragen per uur een bijdrage van 15 euro. Dit geld gaat rechtstreeks naar het goede doel. Mocht u nu niet in de avond kunnen, dan hebben wij ook nog een middagsessie. Deze is van 15.00 uur tot en met 18.00 uur. Misschien is het een leuk idee om in het KCC/Delta Logistiek shirt te gaan spinnen. Verder kunt u natuurlijk ook een geldbedrag storten om op deze manier uw steentje bij te dragen. Stuurt u dan een mailtje naar onderstaand e-mailadres.

Het wordt een grote happening. Naast de spinningmarathon is ook alles erop en eraan geregeld. Vanaf 14.30 uur zal Ladage Events aanwezig zijn. Zij verzorgen soep, ijs van ijssalon, espresso van de espressobar, de welbekende Bram Ladage patat, snacks en ook drinken zal verkocht worden. Vijftig procent van de omzet gaat naar KWF.

Mocht u geïnteresseerd zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ed van der Steen (coach KCC/Delta Logistiek B1 en docent LO op het Emmauscollege)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties