De teleurstelling is zeer groot dat ondanks diverse signalen om het programma op de site te plaatsen niemand de uiteindelijk verantwoording neemt om het op te pakken c.q. te publiceren. Ik begrijp dat iedereen zijn stinkende best doet om zijn steentje bij te dragen, maar een programma een week achter de hand te houden om vervolgens op maandag erachter te komen dat diegene die voorheen de zaalwacht invulde dat niet meer doet, is natuurlijk van de gekke. Je verschuilen kan en mag niet meer en iedereen zal zijn of haar verantwoordelijkheid moeten dragen. Ouders en spelers willen op voorhand weten wie en waar hun aanwezigheid verwacht wordt en dat kan en mag niet op het laatste moment.

 Uiteindelijk heb ik het deze week gedaan (met support van de webmasters), maar zal deze taak verder niet uitvoeren. Ik hoop van harte dat iemand deze zware verantwoording op zich neemt en er vanaf nu voor zorgt dat ouders en spelers op tijd geïnformeerd worden. De zaalwachten moeten nog ingevuld worden, dus meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn ten slotte een vereniging en het is zeer wenselijk dat iedereen een positieve bijdrage levert.

Oh ja we zoeken nog steeds een scheidsrechter coördinator. Je weet wel diegene die voor bondswedstrijden de aan de vereniging aangewezen wedstrijden probeert te verdelen c.q in te vullen. Het is niet veel werk en uiteindelijk dankbaar werk, wat elke wedstrijd die we fluiten betekent géén boete van 75 euro. Daarnaast coördineert diegene, samen met Saskia en Ton de scheidsrechters opleidingen en is hij of zij een aanspreekpunt voor onze landelijke scheidsrechters. Het zou top zijn als iemand deze taak overneemt.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,
Henny Butter

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties