De selectie reisde zaterdagavond af naar de hoofdstad Amsterdam, waar de eerste testcase wachtte tegen verliezend zaalfinalist AKC Blauw-Wit. De equipe van Barry Schep verloor de openingswedstrijd van de Korfbal League van TOP/SolarCompleet en had thuis dus wat goed te maken. KCC/SO natural won vorige week de historische eerste wedstrijd op het hoogste niveau in eigen huis van Avanti met 24-21. Hoe zouden de spelers omgaan met de kanonnen Marc Broere en Momo Stavenuiter? Ruim 50 supporters waren afgereisd naar Amsterdam om de spelers te zien strijden. Het blijft toch jammer dat een gerenommeerde Korfbal League club als Blauw-Wit geen livestream verzorgt voor de thuisblijvers. Na een stevig duel verloor KCC/SO natural met 34-30, maar verliet wel met opgeheven hoofd het veld.

Beste Supporters,

Afgelopen zaterdag begon voor ons als selectie eindelijk het avontuur in de Korfballeague!

Jullie als De Negende Man waren weer luid en duidelijk aanwezig en dat heeft ons zeker gesteund in direct al een hele belangrijke wedstrijd in deze competitie. Mooi dat we zowel met 1&2 direct de punten hebben gepakt en dat smaakt naar meer.

Dank voor jullie steun en support en we rekenen ook op jullie als SV in de komende wedstrijden. Niet alleen in de thuiswedstrijden, maar ook graag bij de uitduels!

Laten we er met zijn allen een mooi seizoen van maken!

De selectie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 november 2017 tegen PKC/SWKGroep 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties