Na het succes van vorig jaar organiseert KCC/SO natural op 17 mei a.s. wederom een Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Na afloop eten we pannenkoeken en hebben we voor alle deelnemers nog een leuke verrassing.

Logo Kangoeroe Klup (Custom)Kom jij ons helpen?
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een groepje kinderen of een activiteit te begeleiden. De enthousiaste (jeugd)leden die ons hebben geholpen tijdens het vorige schoolkorfbaltoernooi waren een grote hit bij de deelnemertjes. We hopen dat we ook dit keer op jullie kunnen rekenen. Heb jij tijd op woensdagmiddag? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je bij Monique Schneider, tel. 06 2300 1903.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers van groep 1-2 kinderen kunnen hun kind aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag via dit formulier. Vragen, aanmelden als begeleider of je hulp aanbieden? Graag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

Details
Datum: woensdag 17 mei
Tijd: 13:30 tot 16:30 uur
Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties