We hebben het geflikt! Voor de tweede keer in onze vierde play-offs staan we in de Hoofdklasse finale. Deze wordt gespeeld op zaterdag 25 maart om 20:00 uur in de PKC-hal in Papendrecht.

Kaartjes voor deze wedstrijd (maximaal 4 p.p.) zijn voor (oud-)leden te koop bij ondergetekenden op donderdag 23 maart van 19:15 - 20:15 uur in de kantine van KCC/SO natural. De toegangsprijzen bij PKC zijn € 3 voor kinderen t/m 15 jaar/65+ en € 6,50 voor  supporters van 16 t/m 64 jaar. Wil je niet met eigen vervoer? Een buskaartje heen en terug naar Papendrecht kost, met de gewone of de partybus, dankzij sponsors SO natural, @dMidi en Capelle XS slechts € 2,50 per persoon. Voor een bedrag van maar € 5,50 of € 9,00 hoef je dus niet zelf met de auto een parkeerplek te zoeken en word je heen en weer vervoerd naar de wedstrijd waar je bij moet zijn! De verzameltijd voor de bus is 18:00 uur, vertrek 18:30 uur en om 22:30 uur gaan de bussen weer terug naar Capelle aan de IJssel.

Wil jij ook een toegangs- en/of buskaartje voor de finale? Zorg dan dat je donderdag 23 maart om 19:15 uur in de rij staat!

Mark en Sander
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties