KCC/SO natural C1 won afgelopen zaterdag ook de laatste wedstrijd tegen ONDO (8-16) en bekroonde dit fantastische zaalseizoen zo met het kampioenschap in de Hoofdklasse. Een geweldig resultaat waardoor de ploeg op zaterdag 18 maart in Roden (Groningen) mee mag strijden om het Nederlands Kampioenschap voor  C-aspiranten.

Bij de start van dit zaalseizoen dachten trainers Wilco Knops en Yvar van Hijum dat er wel kansen waren om bovenin mee te draaien, maar met 7 punten uit 6 wedstrijden in 2016 was de zaalstart niet helemaal zoals gedacht. Blijkbaar hadden de spelers goede voornemens gemaakt voor 2017, want de start van het jaar was geweldig. Alle acht de wedstrijden die de C1 in 2017 speelde werden namelijk gewonnen, met de topwedstrijd tegen Fortuna als hoogtepunt. De C1 is dus duidelijk gegroeid en dat is mooi met het oog op het NK op zaterdag 18 maart 2017 in Roden (Groningen).

De C1 gaat dus naar het NK en dankzij een bijdrage van KCC, Kooij Hortensia BV, BG Products BV en leon Reizen vertrekt de C1 al op vrijdag met 2 busjes naar Groningen waar ze een nachtje verblijven in een prachtig kamphuis. En nou maar hopen dat ze goed slapen ;-)

De C1 is op het NK ingedeeld in een poule met Merwede, De Meeuwen en KZ/Hiltex. In de andere poule spelen TOP/Quoratio, De Meervogels, DOS'46 en PKC/SWKGroep. Om 10:30 uur is de spelerspresentatie, de eerste wedstrijden worden gespeeld om 11:00 uur en de finale is afgelopen om 15:35 uur. Dan heb je nog alle tijd om naar de kruisfinale in Driebergen te rijden, dus maak er gewoon een dagje van!

Kijk hier voor de foto's van Pauline van Brero.

C1 van harte gefeliciteerd met deze prestatie en veeel succes 18 maart!

Programma:

 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties