Op zaterdag 11 maart 2017 speelt KCC/SO natural om 20:00 uur thuis in Sporthal Schenkel de eerste kruisfinale tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist).

De laatste kaarten zijn nu voor IEDEREEN te koop.

  • Je kunt een kaartje reserveren door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (€ 5 per stuk), je hoort dat zo snel mogelijk of er nog kaartjes beschikbaar zijn.

  • Voor houders van een geldige digitale KNKV legitimatiepas zijn er maximaal 20 kaarten beschikbaar. Je kunt 1 kaartje per pas reserveren door uiterlijk woensdag 1 maart 20:00 uur je naam, sportlinknummer en functie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kan je dan zaterdag 11 maart op vertoon van je digitale KNKV pas bij de kassa ophalen. Na woensdag 1 maart 20:00 uur gaan ook de kaarten die niet gereserveerd zijn in de verkoop en ben je helaas te laat.

Heb je nog vragen?

Mail uitsluitend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mark en Sander

NB: meer informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd op zaterdag 18 maart volgt zodra bekend is wie de tegenstander is.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties