Het einde van het seizoen nadert. Om iedereen volgend seizoen weer te kunnen voorzien van de juiste kleding hieronder de afspraken:

 1. Leden die opgezegd hebben vragen wij hun kleding (shirt, broekje/rokje,sokken en indien van toepassing trainingspak, tas en inschietshirt) gewassen in te leveren op woensdag 15 juni tussen 18.00 en 20.00 uur.
 2. Senioren leden (S3 t/m S5) kunnen hun sponsorshirt gewassen inleveren op woensdag 15 juni tussen 18.00 en 20.00 uur. Deze leden hoeven hun sokken en broekje/rokje niet in te leveren.
  Spelers uit S1 en S2 die komend seizoen weer in de selectie uit zullen komen hoeven niks in te leveren. Selectieleden die stoppen kunnen hun kleding inleveren op 15 of 16 juni. Mocht er iets kapot of kwijt geraakt zijn meldt dit dan voor 15 juni bij de leden van de kledingcommissie.
  Leden uit S6 t/m 10 hebben een blanco shirt. Als je komend seizoen weer in S6 t/m S10 uitkomt dan hoef je niks in te leveren.
 3. Jeugdleden (A t/m D) kunnen hun wedstrijdshirt en indien van toepassing inschietshirt, tas en trainingspak gewassen inleveren op donderdag 16 juni tussen 18.30 en 20.30 uur. Deze leden hoeven hun sokken en broekje/rokje niet in te leveren.
  Jeugdleden uit de E en F kunnen hun gewassen wedstrijdshirt inleveren op woensdag 15 juni na de training.
 4. Nieuwe leden die volgend seizoen bij KCC/SO natural komen spelen kunnen op donderdag 16 juni om 20.30 uur komen passen zodat er voor hen op tijd kleding besteld kan worden.
 5. Mocht je nog een Delta Logistiek wedstrijdshirt hebben, dan kun je deze op bovengenoemde data inleveren. Indien het shirt op 17 juni niet ingeleverd is, zijn wij genoodzaakt deze in rekening te brengen.

Mocht je broekje of rokje te klein zijn geworden dan kan dit omgeruild worden op 16 juni.

Voor iedereen geldt mocht er iets kapot of kwijt geraakt zijn meldt dit dan voor 15 juni bij de leden van de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Marjan Brands
Jopie Schippers
Els den Hollander

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties