Na het succes van het schoolkorfbal voor groep 3 en 4 van de basisscholen, organiseert KCC/SO natural op 11 mei a.s. een Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd.

 

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/SO natural begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom.

Uw kind aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag kan via onderstaand online formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06-29227590 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien u graag op 11 mei!

Datum: woensdag 11 mei
Tijd: 13:30 tot 15:30 uur
Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel


Ja! Ik doe mee met de Giga Kangoeroemiddag bij KCC/SO natural op 11 mei 2016.

Mijn zoon/dochter:

Uit groep:

School:

E-mailadres ouder/verzorger:

Mobiel telefoonnummer*:

Dhr./Mevr.": geeft zich op als teambegeleiding**

.

* Mocht vanwege het weer de aanvangstijd of datum wijzigen dan stellen wij u hier via Whatsapp tijdig op de hoogte.
** De vrijwilligers van KCC/SO natural nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties