De kaarten voor de uitwedstrijd op 19 maart zijn uitverkocht, voor de thuiswedstrijd op 12 maart is er nog een beperkt aantal kaarten te verdelen.

  • Donderdagavond 10 maart overleggen we hoe we de laatste overgebleven kaartjes voor de thuiswedstrijd op zaterdag 12 maart verdelen. 

  • Voor de thuiswedstrijd op 12 maart is de deadline voor het bestellen van kaartjes voor KNKV-legitimatiehouders inmiddels verlopen. Hiervoor zijn dus geen kaarten meer beschikbaar voor de thuiswedstrijd 12 omdat we anders het maximaal aantal toegestane bezoekers overschrijden.
  • NIET leden kunnen nog steeds mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om kaarten te reserveren (deze kosten € 5 per stuk). Deze reserveringen worden op de reservelijst gezet en krijgen z.s.m. bericht. Vermeld daarbij je 06 nummer en of we je op zaterdag nog kunnen bellen want onze ervaring leert dat er altijd mensen afbellen op de wedstrijddag zelf zodat we anderen daar dan blij mee kunnen maken. 

  • LET OP: ER IS ZATERDAG GEEN VERKOOP AAN DE DEUR

  • De kaarten voor de uitwedstrijd op zaterdag 19 maart waren al heel snel uitverkocht. Wil je toch nog mee? Geef je op voor de reservelijst, de kans is groot dat er nog een kaartje voor je vrijkomt.

Heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark en Sander

NB: DE DRESSCODE VOOR BEIDE WEDSTRIJDEN IS ZWART-WIT, DOE DUS JE WEDSTRIJDSHIRT OF EEN ANDER ZWART-WIT SHIRT AAN !!!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties