Voor je zie je de vernieuwde website van KCC. Hoewel de meeste zaken er nog vertrouwd uitzien en op dezelfde plek te vinden zijn, is er toch veel veranderd.

Op technisch vlak zijn we weer helemaal bij met de laatste versie van Joomla. Met de nieuwe versie kunnen we een website aanbieden die responsive is. Met andere woorden, werkt op PC's, laptop, tablets en mobiele telefoons. De inhoud past zich automatisch aan aan de schermgrootte.

We hebben afscheid genomen van de magenta kleur en onze nieuwe blauwe kleur doorgevoerd. Ook hebben we een nieuw logo. En zolang we geen nieuwe hoofdsponsor hebben, heten we gewoon KCC.

Vanwege het weinige gebruik hebben we het forum afgeschaft. Hier en daar zullen linkjes in oude artikelen niet meer werken. De oude fotoalbums zijn niet meer beschikbaar. Nieuwe foto's zullen we op Flickr zetten.

Dank gaat uit naar Arno Schneider van Mousecraft. Hij heeft ons enorm geholpen met het stijlen van de website.

Ook bedanken wij onze testers die de afgelopen week ons van testresultaten en wensen hebben voorzien.

Mocht je nog zaken tegenkomen die niet, of niet handig, werken, mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel plezier!

Mark en Peter

PS namens Mark: mijn dank gaat uit naar Peter, hij is al meer dan 10 jaar de drijvende kracht achter onze website en heeft ook dit weer uitstekend voor elkaar !!

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties