Welkom op de nieuwe website van KCC/Hijbeko.

De website KCConline kent een trouwe schare van bezoekers. Tot 3000 pageviews per dag in het weekend met een top van 4017 op 9 november 2009. Het is niet alleen een site met mededelingen. KCConline wordt onderhouden voor en door leden. Regelmatig worden verslagen en foto's aangeleverd. Daarnaast is alle informatie over de vereniging, de wedstrijden, de uitslagen, de stande, etc. te vinden.

Toch werd het tijd voor iets nieuws. Vanwege het grote succes werd de werkdruk van de webmasters steeds hoger. Natuurlijk is het fijn iedere avond een mooi gevulde mailbox met kopij aan te treffen, die dan zo snel mogelijk op de site werd gezet. Dat moet echter beter en makkelijker kunnen. Dat kan vanaf nu!

Na enige maanden hard werken achter de schermen en enkele weken proefdraaien is de nieuwe site klaar.

De nieuwe site is gebaseerd op Joomla. Joomla is een content management systeem. Wellicht een wat moeilijke term, maar het komt er op neer dat alles makkelijker te beheren is maar ook dat kopij door meerdere personen direct aangeleverd kan worden.

Op veler verzoek is er een onderverdeling gemaakt in de verschillende nieuwsgroepen. Er is algemeen nieuws, veel korfbalnieuws, maar ook Jeu de boules en de activiteiten van de aKCCie en Huisstel hebben hun eigen plek gekregen.

Registreer je op de site en je kunt mee discussiëren op het forum. Ben je van plan regelmatig verslagen en/of foto's aan te leveren, dan kun je ook aanvragen om je account te upgraden naar 'auteur'. Je kunt dan zelf je verslagen en foto's publiceren. Hier zit nog wel een goedkeuringsslag tussen.

Kijk lekker rond op de site. Zie je punten voor verbetering of heb je nog vragen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen graag wat je er van vind.

P.S. Het kan zijn dat je favorieten of snelkoppelingen verwijzen naar www.kcconline.nl/index.htm. Zorg er voor dat deze verwijzen naar www.kcconline.nl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties