KCC/Delta Logistiek beleeft misschien wel het mooiste seizoen ooit. Een nieuw trainers duo, nieuwe talenten in de selectie, een andere speelstijl, tweede worden tijdens het zaalseizoen, de kruisfinales, de hoofdklasse finale, de play-off wedstrijden. Een seizoen vol emoties van winnen en verliezen. Supporters die tot grote hoogte stijgen en een hoofdsponsor die alles uit de kast trekt om de club, maar vooral voor de selectie steunt en zorgt dat zij kunnen doen waar zij goed in zijn en zich om alle randzaken niet druk hoeven te maken. Kortom er is al zo veel wat we tot nu toe hebben mogen meemaken.

 Maar we zijn er nog niet. Na de gewonnen uitwedstrijd tegen Oranje Wit werd vernomen dat we weer alleen aan kop gaan en dat het te behalen veldkampioenschap weer in onze eigen handen ligt. Dat maakte weer allerlei emoties los daar in Dordrecht. Emoties die we al zo vaak hadden dit jaar en wat tot de meest prachtige herinneringen heeft geleid. En daar krijgen we toch niet genoeg van?

Aanstaande zaterdag, de 24 mei, spelen we thuis tegen Rohda 1 en zaterdag 31 mei spelen we ook weer thuis, maar dan tegen Tempo 1. Beide wedstrijden beginnen om 16:00 uur en wie wil daar nou niet bij zijn? Wie wil niet meemaken als we onverhoopt kampioen kunnen worden in de hoofdklasse B? Wie wil onze selectie nou niet steunen om dit geweldige seizoen nog een gouden randje te geven?

En laten we ons tweede team niet vergeten. Ondanks dat er spelers geblesseerd zijn of inmiddels in het eerste team spelen kunnen ook zij nog kampioen worden. Op dit moment staan zij knap tweede op 1 punt achterstand van de koploper. Ook die prestatie verdiend alle lof. 24 mei spelen zij om 14:30 thuis tegen Rohda 2. Maar op 31 mei komt om 14:30 de koploper Top/Justlease.nl 2 langs op sportpark Schenkel en dat wordt dus een echte kampioenswedstrijd.

Daarom roepen wij iedereen op om, net als in de afgelopen zaal periode, al deze wedstrijden massaal te komen kijken en onze kanjers te steunen bij deze moeilijke taak. Waar ze met die massale steun van alle KCC-ers en van onze Negende Man toe in staat zijn hebben ze wel bewezen. Neem je buren mee, je familie, wie je ook maar kan bedenken en kom allemaal kijken en maak er een gezellig feest van. Laat dit seizoen maar weer eens zien waarom wij de beste supporters van het land hebben en waarom we zo’n gezellige vereniging zijn!

Tot zaterdag.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties