Iedereen die erbij was zaterdag heeft ongetwijfeld ook zijn kippenvel moment beleefd. Wat een spanning, sfeer en een geweldig resultaat. En bij deze is het definitief: "WE HEBBEN DE BESTE SUPPORTERS VAN HET LAND". Omdat OVVO ook voor veel sfeer zorgde, vooruit ze hebben de een na beste supporters van het land, was het een gekkenhuis in Sporthal Schenkel voor zo'n 700 toeschouwers die de ploegen aanmoedigden vanaf de door onze hoofdsponsor Delta Logistiek gesponsorde sta-tribunes!

A.s. woensdag 2 april om 20:30 uur is de derde en beslissende wedstrijd. Weer tegen OVVO en weer in Sporthal Schenkel. De winnaar van die wedstrijd speelt volgend jaar in de Korfbal League !! Het wordt een zware en historische avond, dat weten we nu al. Of er nu winst of verlies is, het eerste heeft een waanzinnige mooi prestatie geleverd en dat komt ook door de supporters. Dus KCC-ers kom allemaal en neem je kids mee, die slaap halen ze wel een andere keer in. Heel veel leden hebben gisteren al kaarten gekocht maar we hebben er nog (een beperkt) aantal beschikbaar.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn - alleen door KCC leden voor zichzelf, familie en goede vrienden - af te halen op dinsdag 1 april (geen grap) tussen 18:00 uur en 21:00 uur bij Mark en of Sander in de kantine. 

Maar let op: OP = OP. Kan je echt niet dinsdag? Regel dan dat een ander KCC lid ze voor je ophaalt. Want als je er woensdag niet bij bent heb je daar misschien nog jaren spijt van.

Nog vragen over kaartjes? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (dat mailadres lijkt al van jaren geleden, maar we blijven het gebruiken).

NB: UITERAARD IS DE DRESSCODE WOENSDAG ZWART-WIT MET MINIMAAL 2 WC ROLLEN IN DE AANSLAG

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties