Door de overwinning op KVS is KCC/Delta Logistiek tweede geworden in de Hoofdklasse A en speelt nu de kruisfinales tegen de nummer 1 uit de Hoofdklasse B: AW.DTV/e-senzaz.com.

De komende tijd verschijnt alle informatie hierover op de website, hou deze dus goed in de gaten, zeker als je een kaartje wilt bemachtigen voor één van de wedstrijden.

1e kruisfinale: zaterdag 8 maart 2014 / 19:45 (LET OP nieuwe tijd, was 19:45 uur)
De eerste kruisfinale spelen we op zaterdag 8 maart 2014 om 19:45 uur thuis in Sporthal Schenkel. In overleg met de gemeente is bepaald dat we met extra tribunes 600 supporters kunnen huisvesten. De kaartverkoop is reeds gestart, kijk voor nieuws over kaartjes elders op de website. LET OP, iedereen - van F tot senioren, oud en jong - moet een kaartje hebben om deze wedstrijd bij te wonen. Heb je geen kaartje, dan kom je er ook echt niet in !!!! 

2e kruisfinale: zaterdag 15 maart 2014 / 20:00
De tweede kruisfinale spelen we op zaterdag 15 maart 2014 om 20:00 uit in Amsterdam. Hiervoor krijgen we 150 kaarten. Hoe je daarvoor in aanmerking komt volgt binnenkort op de site, ook over mogelijk busvervoer naar Amsterdam. Voor de mensen die niet naar Amsterdam kunnen proberen we misschien in het clubhuis iets te regelen.

(Eventueel) beslissende 3e wedstrijd (dinsdag 18 maart 2014 / 20:00)
Mochten de eerste twee kruisfinales geen uitsluitsel geven, dan wordt er een derde wedstrijd doordeweeks gespeeld op dinsdag 18 maart 2014 in Amsterdam. Meer info volgt als dat zich voordoet.

Heb je nog vragen of wil je een bijdrage leveren aan de organisatie (op-/afbouwen, versieren, veegploeg, steward, bar, etc.) mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties