De kaarten voor het grote feest voor zaterdag 29 juni zijn bijna uitverkocht. Wil jij onderdeel zijn van een fantastisch evenement en hierbij leden, oud-leden, ouders van De Kapellen, De Bermen of KCC/Delta Logistiek ontmoeten reserveer dan nu een van de laatste kaarten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit kan tot uiterlijk donderdag 27 juni, daarna is reserveren niet meer mogelijk en aan de deur wordt NIET verkocht!

Gedurende de feestavond op 29 juni zal de kantine omgetoverd worden tot een “Crazy Pianobar” waar een vijftal topmuzikanten de avond zullen vullen. De band geeft de meest spectaculaire vorm van entertainment en is de eerste band in de wereld met een 3D pianoshow. Het is een feest voor alle leden, ouders en oud-leden van KCC/Delta logistiek, De Kapellen en de Bermen. Kaarten kosten 10 euro en hier krijg je naast een onvergetelijke avond een welkomstdrankje en diverse hapjes voor terug! Het kledingadvies is “ cocktail attire”. Mocht je problemen hebben met uitzoeken van deze kleding keuze, feestelijk is altijd goed!

Ook zijn we nog op zoek naar gasten die tijdens de avond een uurtje achter de bar willen staat, zodat iedereen van het feest kan genieten. Meld je aan bij Ria of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gedurende de avond zal er tegen een kleine vergoeding een aangeklede wijnproeverij plaatsvinden en niet te vergeten de champagne bar of de sigarenbank. Het beloofd in ieder geval een top avond te worden!

De deuren gaan open om 20:00 uur, iedereen wordt uiterlijk 21:00 uur verwacht, daarna zullen wij de poort sluiten zodat we allen het feest kunnen beleven!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 23 maart 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties