In 3 dagen tijd is het bericht ruim 300 keer gelezen. Teleurstellend is dat er slechts 1 persoon zich heeft aangemeld. We doen daarom een nog dringender beroep op iedereen van 18 jaar en ouder om zich aan te melden als zaalcommissaris. We zijn verplicht om zaalcommissarissen te hebben. Als er naast de zaalwachten geen zaalcommissaris aanwezig is dan kan ons te toegang tot de sporthal ontzegt worden met alle gevolgen van dien!

Hieronder de afspraken die gemaakt zijn mbt het gebruik van de sporthal door KCC/Hijbeko.

 

Doel van de afspraken is:

  • het mogelijk maken van een gepast en ongestoord gebruik van sporthal Schenkel
  • de beheerders zoveel mogelijk buiten de relatie spelers/toeschouwers houden en de zaalcommissarissen/bestuurders van de clubs laten toezien op een ordelijke gang van zaken en daartoe laten optreden indien nodig.
  • de communicatie tussen beheer, gemeente en club te verbeteren.

De volgende afspraken zullen van toepassing zijn:

  1. De zaalcommissaris komt een half uur voor de gehuurde tijd naar de hal en gaat dan met de beheerder na, welke kleedkamers beschikbaar zijn voor wie en bespreekt met de beheerder welke bijzonderheden er eventueel zijn. Daarna bepalen ze wanneer de deuren opengaan om te gaan omkleden in de kleedkamers. Dat is uiterlijk een kwartier voor de wedstrijden aanvangen. De sportzaal gaat pas open vanaf het moment, dat de sporthal is gehuurd. Om te kunnen inlopen, wedstrijdmateriaal te kunnen plaatsen etc. moet dus extra tijd zijn ingehuurd.
  2. Elke volgende zaalcommissaris meldt zich eerst bij de beheerder, bespreekt opnieuw de beschikbare kleedkamers en neemt het logboek, dat de beheerder en de vorige zaalcommissaris opstelde door. Zodat bekend is of zich calamiteiten of ongeregeldheden hebben voorgedaan.
  3. Zaalcommissarisen ontvangen o.a. de teams, waartegen wij spelen, vragen hen zonodig te wachten tot de zaal opengaat en wijzen de kleedkamers en onze kantine aan. Tegen onze laatste tegenstanders in een huurperiode melden we, dat de kleedkamers na de wedstrijd binnen een kwartier verlaten moeten zijn.
  4. Na de laatste wedstrijd van elke aaneensluitende huurperiode gaat de sportzaal direct na de gehuurde tijd dicht. Voor douchen en omkleden is vervolgens 15 minuten gelegenheid. Daarna moeten de kleedkamers verlaten worden en kan men in de kantine verblijven. Bij trainingen wil dat dus zeggen, dat we uiterlijk op het einde van de huurtijd onze materialen moeten hebben opgeruimd en de sportzaal moeten hebben verlaten. We mogen het niet aan laten komen op aanmaningen door andere clubs, noch zelf aanmanen als onze voorgangers bezig zijn. Als onze voorgangers teveel nemen, melden we dat bij het bestuur, dat tot actie zal overgaan.
  5. Voor een goede aanduiding van welke kleedkamers voor wie zijn bestemd worden nieuwe schuifbordjes geplaatst met als term heren c.q. dames KCC/Hijbeko c.q. KCC-gasten.
  6. Beheerders en zaalcommissarissen zullen bij problemen contact met elkaar opnemen. De gemeente zal daarvoor apparatuur beschikbaar stellen. De zaalcommissaris zal er, uit eigen initiatief en naar aanleiding van opmerkingen van de beheerders, voor zorgen, dat maatregelen genomen worden als regels worden overtreden. Het zich duidelijk manifesteren als zaalcommissaris zal de relatie tussen club en beheerders verbeteren.
  7. Er wordt door zowel de zaalcommissaris als de beheerders een logboek aangelegd, waarin bijzonderheden worden vermeld. Hierdoor ontstaan een beter inzicht in de gang van zaken.

Om te zorgen dat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden in de sporthal moet de groep zaalcommissarissen echt uitgebreidt worden. Meldt je/u daarom zsm aan als zaalcommissaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties