Aanstaande zaterdag is het zover! Dan start de voorverkoop voor de tweede lustrum activiteit op 7 november a.s. Zoals al eerder aangegeven heb je alleen voor de feestavond een kaartje nodig. Deze kaarten gaan zaterdag vanaf 19:30 uur tot 20:30 uur in de voorverkoop voor 5 euro. Na zaterdag zijn ze gewoon 10 euro. Dus kom zaterdag eerst je favoriete teams aanmoedigen en koop daarna een kaartje voor de feestavond op 7 november. Oh ja wat kunnen jullie van ons verwachten:

Vriendjes en vriendinnetjes middag: De middagactiviteit staan in het teken van de ledenwerf. Er wordt een complete middag georganiseerd vanaf ca. 15:00 uur met vele activiteiten rond korfbal. De middag is er speciaal voor alle F, E en D spelers, die allemaal twee vriendjes of vriendinnetjes mogen uitnodigen om kennis te maken met de korfbalsport.

Vanaf volgende week komen er inschrijvingsformulieren via de coaches om aan te geven wie er komen. Deze namen hebben we nodig om te weten hoeveel kinderen er komen. De activiteit wordt in de zaal gehouden en zal afsluiten met een ware disco met `kliederfrieten´. Er wordt dus voor eten en drinken gezorgd. Ga dus vast nadenken wie je uit wilt nodigen en laat volgende week aan je coach weten wie je meeneemt.

Thema sessies: Tussendoor zullen er op 7 november op diverse locaties workshops gehouden worden. Hiervoor worden er een select aantal leden en sponsoren uitgenodigd om naar professionele sprekers te luisteren die onze vereniging gaan belichten tegen diverse thema´s.

De bedoeling is om dit als vertrekpunt te nemen voor een verdere discussie binnen de vereniging over actuele zaken. Het uiteindelijk doel is een verbeterde positie van de vereniging.

De feestavond: Het avondprogramma wordt er één om van te smullen. De deur gaat om acht uur open en iedereen wordt voor half negen verwacht. Het advies is om een lichte maaltijd te nuttigen, omdat het pakket wat aangeboden wordt breed is. Zo kunnen jullie gedurende de avond een ruim assortiment met gratis tapas verwachten.

De selectie is inmiddels door onze meester-koks gemaakt en zal overgebracht gaan worden op een groot aantal enthousiaste A spelers en jonge senioren. Zij hebben de uitdaging aangenomen en gaan onder begeleiding het eten voor deze avond verzorgen. Sommige kunnen momenteel nog geen ei bakken, het belooft wat te worden.

Gelukkig worden de nieuwe meester-koks in opleiding goed begeleidt! We hebben zelfs een manager van het Zalmhuis bereidt gevonden onze nieuwe Jamie Oliviers te begeleiden. Wij garanderen jullie dus een zeer smaakvolle avond.

Smaakvol met eten en drinken, maar ook met kleding. Het kleding advies is `tenue de ville` ofwel de boeren trekken hun beste pak aan naar de stad! We zouden het zeer op prijs stellen dat iedereen zijn beste pak aan trekt, zodat we met z´n allen op Chique of in ieder geval feestelijk gaan. De entourage wordt hier in ieder geval op aangepast, we hebben een zeer goede band en daarnaast een professionele cocktail bartender en IJscoman.

De avond wordt afgesloten met een afterparty en zal zeker tot in de late uurtjes duren. Dus alle ouders en spelers van C tot en met de G zijn uitgenodigd. Het aantal kaarten is beperkt, twee per persoon en zorg dat je erbij bent. Het beloofd weer een uniek evenement te worden.

Tot a.s. zaterdag,

Anton, Elaine, Henk Jan, Robin en Henny

PS Ga jij voor het VIP arrangement met Kreeften en Koeien???

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties