Na een aanloopperiode van bijna een jaar is het dan zover, alle formaliteiten zijn afgerond en de betrokken instanties hebben groen licht gegeven. KCC/Hijbeko verwelkomt een nieuwe gebruiker  van het KCC/Hijbeko complex, te weten de Kids 4Care Sports BSO.

Dit is een groep kinderen die na schooltijd gebruik maakt van het sportcomplex als naschoolse-opvang. De kinderen variëren in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
De BSO  groep zal per 1 november 2010 op twee middagen starten met 10 à 15 kinderen  onder begeleiding van mevrouw Anita Woerdenbach. Zij is voor sommigen al een oude bekende vanwege de contacten met de Hockey Club Capelle en zij zal worden geassisteerd door één van de andere medewerkers van de BSO.
De middagen waarop zij gebruik maken van ons complex zijn voorlopig op maandag- en dinsdagmiddag vanaf 15:00 uur tot 19:00 uur. Als de groep zich in de toekomst verder uitbreidt , kunnen eventueel nog andere middagen worden benut voor de opvang.
Wij wensen hiermee de BSO een goede start,  wellicht  ontstaat er op deze manier voor KCC/Hijbeko een nieuwe kweekvijver met potentiële korfballeden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 20 januari 2018 tegen Avanti (P) 1 om 20:00 uur in sporthal De Viergang.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties