Persoonlijke informatie:
Hallo allemaal. Ik ben Gerbert Schippers, en speel korfbal bij KCC/Hijbeko. Zoals sommigen van jullie weten ga ik in 2011 naar India om daar voor kinderen een school te gaan bouwen. Het project gaat via World Servants. Zo’n soort project is al vaker voor gekomen bij ons in de familie. Twee jaar geleden zijn mijn broers naar Brazilië geweest om daar huizen te bouwen. Ik was zelf nog te jong om mee te mogen. Dit jaar ben ik wel oud genoeg en laat ik zo’n kans niet liggen en ik heb dus besloten om mee te gaan met het project naar India.

De actie:
Twee jaar geleden heeft Henk-Jan (mijn broer) een actie gedaan met het scoren van doelpunten. Hij heeft het stokje door gegeven en ik heb zijn actie over mogen nemen om zoveel mogelijk geld binnen te krijgen voor de reis naar India. De bedoeling is dat ik in het zaalseizoen zoveel mogelijk doelpunten ga scoren. Jullie kunnen mij sponsoren met een vast bedrag of met een bedrag per gescoord doelpunt. Het bedrag zal ik bijhouden in een tabel.

Sponsoren Wanneer?
Zelf ben ik iedere zaterdag te vinden op de korfbal. Wil je mij sponsoren laat me het dan even weten. Mocht je me niet treffen op de korfbal stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Met vriendelijke groet Gerbert Schippers (06-25139817)
Voor meer informatie: www.worldservants.nl  
Project: IN111 (Vijayadka)
Informatie over onze groep: www.capellegoesindia.nl
 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties