De voorbereiding naar de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen van S1 en S2 is niet alleen een voorbereiding voor de selectie. 

Er moet altijd weer van alles geregeld worden. Belangrijk is dat alle apparatuur voor de jurytafel, de muziek en de speaker het doet, maar laten we vooral onze sponsors niet vergeten. De sponsorcommissie is weer hard aan het werk geweest en Monique leverde maar liefst 6 nieuwe doeken aan die nog even opgehangen moesten worden volgens het nieuwe systeem dat we tegenwoordig gebruiken. Daarnaast moest vanwege de jaarlijks wijzigende selectie ook het 'smoelendoek' van de selectie vervangen worden.

Voor de ploeg van Wip en Van der Steen was het de tweede opvolgende uitwedstrijd. TOP uit Arnemuiden stond op het programma en dat is dan ook direct de verste uitwedstrijd. Je kan het maar beter gehad hebben. TOP en KCC kennen elkaar door en door en weten dan ook welke angels eruit gehaald moeten worden. In de 2e ronde direct een topper. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd gewonnen en bij winst van KCC stond het alleen aan kop. Ondanks dat er altijd spannende wedstrijden in de Blikken werden gespeeld, was het deze middag alleen spannend in de eerste 10 minuten. Daarna was er geen vuiltje aan de lucht in Arnemuiden en gaan de 2 punten mee in de tas naar Capelle.

Lieve kinderen,

  • Sint kwam afgelopen zaterdag met de trein aan in Nederland,
  • Samen met alle pieten en met zijn paard aan de hand.
  • Natuurlijk komt de Sint ook dit jaar weer langs KCC,
  • En wie weet neemt hij ook voor ons wat lekkers mee!?
  • Op vrijdag 29 november maken we er een gezellig Sinterklaasfeest van met elkaar,
  • Zijn jullie er ook weer bij dit jaar?

Na twee drukke dartavonden was het weer afwachten hoeveel deelnemers we deze keer mochten noteren. En dat was weer een lekker groot aantal. Met een laatkomer erbij stonden er 20 darters op het scoreformulier. Het vaste barkoppel was verhinderd, gelukkig konden we rekenen op Else Kouwenberg. Door Martin van Dieren van Admidi werden enkele nieuwe spotjes gesponsord en door hemzelf opgehangen. Waarvoor dank! Het werd één van de spannendste avonden met een verrassend podium.

Na de goede voorbereiding startte zaterdag het zaalseizoen voor KCC. Helaas moeten we het dit seizoen een stapje lager doen en reizen we niet meer naar Gorredijk, Nijeveen, Amsterdam, maar wordt het uitstapjes naar onder andere Nieuwerkerk, Hardinxveld-Giessendam, Arnemuiden en zaterdag naar het onbekende Oegstgeest. Daar was Fiks de gastheer. De ploeg van Bas Harland staat bekend om de vele goals, maar voor de nieuwkomer in de hoofdklasse is het toch wel wennen. Een totaal andere entourage dan ze gewend zijn en andere kaliber scheidsrechters. Al met al moest KCC zijn status waarmaken in Oegstgeest. Met een onverwachte miraculeuze ontsnapping in de laatste seconden konden de eerste punten bijgeschreven worden.

Wellicht kijk je er nooit echt goed naar, maar op KCConline hebben wij een banner naar Bol.com staan. Als je via deze banner naar Bol.com gaat en daar iets bestelt, krijgt de vereniging een percentage van het bestelde bedrag. Het kost jou dus niets en je sponsort er je lievelingsclub mee.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 14 december 2019 tegen Rohda 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties