Eind september zou de eerste voorronde zijn van het schoolkorfbal toernooi van de groepen 5/6/7 in Capelle aan den IJssel. De bewust woensdag was door veel scholen echter gebombardeerd tot studiedag en zo kwam deze dag te vervallen.

Op naar dag nummer twee, 2 oktober 2019: voorrondes. Wedstrijden op 4 velden waar onder de bezielende leiding van Eelco, Daan, Kirsten, Huub en twee studenten van de HALO gestreden werd tussen de scholen die zich opgegeven hadden.

Vandaag keerden KCC-ers Julian Middelkoop en Bo Oppe met het Talent TeamML Korfbal (Jong Oranje) als Europees Kampioen terug in Nederland. Afgelopen week speelden beide heren twee poulewedstrijden mee op het EK in Tsjechië en speelde Julian zelfs de volledige finale tegen aartsrivaal België. 

Op vrijdag 18 oktober werd alweer de tweede keer dit seizoen gedart bij KCC. Het was weer gezellig druk met 19 deelnemers. Stephan Groeneweg won ook deze avond. Stefan Dekkers werd tweede en Gerard Reijm derde. Een bekende top drie dus. Verder konden we wel weer wat nieuwe deelnemers begroeten. De dartgroep blijft dus groeien.

Gert en Ria Reijm genoten van een avondje uit. Gelukkig was het clubhuis al geopend en gedurende de avond sprongen Daphne en Stefen achter de bar als ze zelf niet hoefden te gooien. Omdat de nieuwe lampen nog niet binnen waren werden nog wat reservelampen in de fittingen gedraaid zodat alles weer goed verlicht was.

Deze week speelde Talent TeamNL Korfbal (Jong Oranje) het EK in Tsjechië. Namens KCC speelden Julian Middelkoop en Bo Oppe de poulewedstrijd mee tegen Tsjechië (13-33 winst) en de halve finale tegen Duitsland (36-10 winst). Met respectievelijk 10 en 11 goals speelde beide heren twee uitstekende wedstrijden.

Vrijdag 18 oktober wordt er weer gedart bij KCC. Er worden verschillende spelletjes gespeeld en het gaat vooral om de gezelligheid.
Wel zijn er altijd prijzen voor de top 3.

Meedoen kost €2,50. We starten om 20:00 uur, inschrijven en ingooien kan vanaf 19:30 uur.

In de herfstvakantie wordt er door de jeugdteams alleen getraind door de teams die op zaterdag 26 oktober competitie hebben (+ de A3), dat zijn alleen de A1, A2, A3, B1 en C1.
Deze 5 teams zullen in de week van 21 t/m 25 oktober op hun reguliere dagen en tijden trainen op het veld.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 21 december 2019 tegen Nieuwerkerk 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties