Het schoonmaakrooster is aangepast en ingevuld tot half juni, het einde van dit seizoen. Dit betekent dat je nu alvast kan zien wanneer jouw team aan de beurt is om de kleedkamers en de scheidsrechterskleedkamers te poetsen.

Succes!

Nanda Stuurman

A.s. zaterdag 2 februari spelen KCC/SO natural 1 en 2 de belangrijke wedstrijd tegen onze streekgenoot DeetosSnel.

Het zal ongetwijfeld erg druk worden dus KCC-supporters komt in het zwart-wit en kom vooral op de fiets!

Voor KCC/SO natural zijn de belangrijkste korfbalweken dit seizoen aangebroken. In de komende weken is het aanhaken, of naar beneden kijken; wordt het handhaven, play-offs of directe degradatie? Aan de coaches Wolsink en Van der Steen de taak om de koppies de goede kant op te krijgen en er vol tegenaan te gaan. Het eerste examen vond zaterdagavond plaats in Bennekom, waar de return tegen DVO/Accountor op het programma stond. Een zwaar examen, waarbij een onvoldoende werd behaald door een 34-26 verlies.

Schrijf jezelf voor 31 januari 2019 gratis in en maak kans op het winnen van een VIP-arrangement voor de Cashback World Korfbal Leaguefinale in de Ziggo Dome voor twee personen!

De sponsorcommissie meldt met plezier dat G-SP Electronics is aangehaakt als reclamebordsponsor en als lid van de businessclub van KCC/SO natural.

Zaterdag 12 januari hebben weer 14 kinderen veel plezier gehad bij de kangoeroe-kennismakingstraining.

Het gaat goed met KCC/SO natural A1. De talenten van Robin Diepenhorst en Niels Molendijk beleefden tot nu toe een uitstekende competitiestart met 9 punten uit 5 wedstrijden. Ook afgelopen wedstrijd in Wormer tegen Groen Geel A1 werd redelijk eenvoudig gewonnen. Aanstaande zaterdag 19 januari wacht voor KCC/SO natural A1 een heuse kraker. 

Mede doordat enkele oudgedienden weer eens gezellig langs kwamen en we wederom nieuwkomers konden noteren, was het lekker druk op de eerste dartavond van 2019. Maar liefst 20 deelnemers schreven zich in. Later op de avond kwam Gerben er nog bij. Het was weer reuze gezellig en ook werd er fanatiek gegooid. Stephan Groeneweg won deze avond alle spellen en was dus onbedreigd overall winnaar. Ed de Reuver legde beslag op de tweede plaats en Gerard Reijm werd derde.

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 21 december 2019 tegen Nieuwerkerk 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties