Kampgangers opgelet, geef je nu op voor het jaarlijks terugkerende korfbalkamp! Drie dagen lang sport, spel en plezier.

Het is ons dit jaar weer gelukt om een leuke locatie te vinden. We hebben gekozen voor het kamphuis: Ferme De Jean in Heeze.

Bij een leuk kamp hoort natuurlijk ook een leuk thema. En het thema voor dit jaar is: “Het Boerenleven”. Dus trek je leukste overall met bijpassende klompen aan of pak je mooiste/gekste koeienpak uit de kast. Niets is te gek!!

Vanaf vandaag kun je het inschrijfformulier hier downloaden en invullen. Het formulier is ook aan de bar te verkrijgen. Het ingevulde en door de ouders getekende formulier graag voor 15 april 2018 inleveren. Op de bar staat een box waar de formulieren ingeleverd kunnen worden.

Met het ondertekenen van het formulier gaan de kinderen en ouders akkoord met de kampregels die hier op de website staan vermeld.

Zoals ieder jaar is er op de zondag weer een BONTE AVOND!! Op de bonte avond mag iedereen, die dat leuk vindt, een act opvoeren!

Je kunt je hiervoor alvast opgeven via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hou de website in de gaten voor meer kampinformatie!!!

Heb je nog vragen dan kun je altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef je snel op, want VOL is VOL!!!!!

Wij kijken in ieder geval uit naar een gezellig kamp!!
De kampcommissie

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties