Ook dit jaar gaan wij weer op kamp! Voor de derde keer gaan wij weer naar ’t Campvelt in Doornspijk, de locatie voor drie dagen sport, spel en plezier!

Wilde Westen 2018Het kamp is voor KCC/SO natural een jaarlijks terugkerende traditie. Er kunnen maximaal 80 kinderen mee, die er altijd al vroeg naar uitkijken!! Het thema dit jaar is: “Het Wilde Westen”. Zoek dus je leukste cowboy of indianen outfit alvast bij elkaar!!

Vanaf vandaag kun je hier het inschrijfformulier als PDF bestand downloaden en invullen of hier als WORD document. Het formulier is ook achter de bar te verkrijgen. Het ingevulde en door de ouders getekende formulier graag voor 15 april 2018 inleveren. Hiervoor staat een afgesloten box op de bar in de kantine. Met het ondertekenen van het formulier gaan de ouders akkoord met de kampregels. Deze staan hier op de website vermeld.

Bij een kamp hoort natuurlijk een BONTE AVOND!! Op de bonte avond mag iedereen, die dat leuk vindt een act opvoeren! Je kunt je hiervoor alvast opgeven via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hou de website in de gaten voor meer kampinformatie!!!

Heb je nog vragen dan kun je altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef je snel op, want VOL is VOL!!!!!

Wij kijken in ieder geval uit naar een gezellig kamp!!

De kampcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 21 april 2018 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties