De technische commissie is verheugd om te vermelden dat Michiel Last ook volgend seizoen onderdeel van de staf van de selectie zal zijn.

20190424   Michiel LastNa jaren als kind van de vereniging in de selectie van KCC/SO natural te hebben gespeeld is Michiel afgelopen seizoen trainer van het 2e geweest. Enkele weken geleden maakte Michiel kenbaar graag door te willen gaan met deze groep.

“Afgelopen seizoen was een jaar vol uitdagingen, die we met elkaar zijn aangegaan. In de reserve korfbal league hebben we over het algemeen goed gepresteerd en mooie wedstrijden afgewisseld met mindere. Het is leuk om de ontwikkeling van de spelers van dichtbij mee te maken en daar aan bij te kunnen dragen. Er zijn nog voldoende stappen te zetten en ik kijk er naar uit om dat samen met de spelers en staf op te pakken.

De technische commissie zal samen met Michiel uit blijven kijken naar een passende aanvulling naast hem.

33 graden was het binnen in het clubhuis. Gert en Ria hadden bij binnenkomst zoveel mogelijk open gezet, maar een brandend zonnetje de hele dag op de ramen had zijn werk gedaan. Heel langzaam koelde het af, maar het was zweten voor de darters. Het aantal deelnemers bleef steken op 12. Door de meivakantie waren niet alle vaste deelnemers er bij. Stephan Groeneweg was er weer wel en won met ruime voorsprong op nummer twee, Stefan Dekkers. Op de derde plaats eindigede Ricardo Knoops, die na lange tijd de weg naar KCC weer eens gevonden had.

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

KCC/SO natural moest zich al snel na het debacle in Alphen aan den Rijn opladen voor de tweede helft van de veldcompetitie om te zorgen dat het volgend seizoen op het hoogste niveau van het veldkorfbal, de ereklasse, zal gaan acteren. KCC/SO natural stond 4 punten los op de 1e plaats en moest deze voorsprong zien te behouden. Maar na een valse start tegen Oost-Arnhem in eigen huis en de winst van Groen Geel is het gat nog 2 punten.

Op 21 april is Nel Terlouw overleden.

Na een lang ziekbed is er een einde gekomen aan haar leven.

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties