Na de winterstop en het kerstreces volgde zaterdag de eerste returns in de hoofdklasse A. KCC heeft alleen nog niet gespeeld tegen AW.DTV. De IJsselderby part II stond op het programma en dat hebben beide clubs geweten. Eind december 2019 al een volgepakte sporthal Schenkel met zo’n 700 supporters. Nu in de Kleine Vink was het niet anders. Een kleinere hal, betekende minder supporters maar met ruim 400 man op de tribune was er een enorme sfeer. Ook de Negende Man liet niet verstek gaan en was vocaal duidelijk aanwezig. Nu moesten de KCC spelers dit ook waarmaken in de wedstrijd. Helaas kreeg KCC een fanatiek spelend Nieuwerkerk voor haar neus die haar huiswerk goed had gedaan en nu veel meer heerste en een verdiende overwinning pakte, waardoor de ploegen nog dichterbij elkaar komen. KCC blijft nog wel met 2 punten voorsprong aan de top staan.

Afgelopen zaterdag 4 januari vond het leukste evenement van het jaar plaats bij KCC. Voor het derde achtereenvolgende jaar was sporthal Schenkel in de Kerstvakantie gevuld met basisschoolleerlingen uit Capelle aan den IJssel en omgeving.

Het schoonmaakrooster is aangepast en ingevuld tot half juni, het einde van dit seizoen. Dit betekent dat je nu alvast kan zien wanneer jouw team aan de beurt is om de kleedkamers en de scheidsrechterskleedkamers te poetsen.

Succes!

Nanda Stuurman

A.s. zaterdag 2 februari spelen KCC/SO natural 1 en 2 de belangrijke wedstrijd tegen onze streekgenoot DeetosSnel.

Het zal ongetwijfeld erg druk worden dus KCC-supporters komt in het zwart-wit en kom vooral op de fiets!

Voor KCC/SO natural zijn de belangrijkste korfbalweken dit seizoen aangebroken. In de komende weken is het aanhaken, of naar beneden kijken; wordt het handhaven, play-offs of directe degradatie? Aan de coaches Wolsink en Van der Steen de taak om de koppies de goede kant op te krijgen en er vol tegenaan te gaan. Het eerste examen vond zaterdagavond plaats in Bennekom, waar de return tegen DVO/Accountor op het programma stond. Een zwaar examen, waarbij een onvoldoende werd behaald door een 34-26 verlies.

Schrijf jezelf voor 31 januari 2019 gratis in en maak kans op het winnen van een VIP-arrangement voor de Cashback World Korfbal Leaguefinale in de Ziggo Dome voor twee personen!

De sponsorcommissie meldt met plezier dat G-SP Electronics is aangehaakt als reclamebordsponsor en als lid van de businessclub van KCC/SO natural.

Zaterdag 12 januari hebben weer 14 kinderen veel plezier gehad bij de kangoeroe-kennismakingstraining.

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties