Komen de vrijdag, Goede vrijdag, kun je weer darten bij KCC/SO natural.

We weten dat er een aantal vaste deelnemers op vakantie zijn. Dat biedt wellicht dus mogelijkheden om een keer in de top tien te eindigen. Of misschien ben je nog ambitieuzer en ga je voor een top drie notering. Maar darten bij KCC/SO natural draait vooral om gezelligheid. We doen verschillende dartspelletjes. Wel houden we scores bij zodat we de beste drie darters van de avond een prijsje kunnen geven. De scores laten we ook meetellen in ons jaarklassement.

Zomaar een keer een losse avond meedoen kan natuurlijk ook!
Inschrijven kan vanaf 19:30 uur. Meedoen kost maar €2,50.

Tot vrijdag!

Op zaterdag 13 april van 10:15 tot 11:15 uur is er voor alle kinderen van 8 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt door ervaren trainers gegeven iop de sportvelden van KCC/SO natural.

KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt nu play downs tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale: kv Tempo. De eerste wedstrijd wist KCC/SO natural met 19-24 te winnen. Op zaterdag 6 april om 20:00 uur wordt de tweede wedstrijd gespeeld bij KCC/SO natural in Capelle aan den IJssel. 

Zaterdag ben je vanaf 17:00 van harte welkom om een goede basis te leggen voor een spannende wedstriijd!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 11 mei 2019 tegen OVVO/De Kroon 1 om 15:30 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties