Vrijdag 6 december is er weer een dartavond bij KCC. Misschien heb je van de Sint wel nieuwe pijlen gehad. Kom ze dan gelijk uitproberen.
We hebben het altijd erg gezellig en dat komt ook omdat we niet alleen het 501, wat je op TV ziet, spelen, maar meerdere verschillende spelletjes.

Meedoen kost slechts €2,50 en we hebben iedere avond prijsjes voor de top drie. Voor de echte fanatiekelingen houden we ook een seizoensscore bij.
We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven en ingooien onder genot van een kopje koffie, of gelijk iets sterkers, kan vanaf 19:30 uur.

Tot vrijdag!

P.S. Noteer alvast de volgende dartavonden in je agenda.

Dankzij een aparte wedstrijdplanning van het KNKV was het zaterdagavond 30 november 2019 pas voor het eerst dat de ploeg van Wip en Van der Steen zich kon laten zien in eigen huis. Na overwinningen tegen Fiks en TOP (A), kwam HKC op bezoek in sporthal Schenkel. HKC, de ploeg van John Spek en André Kuipers wordt getipt als medeconcurrent voor de bovenste plekken en met een waslijst aan ex-PKC spelers is het dan ook oppassen geblazen. HKC startte met maar liefst 7 ex-spelers van PKC in de basis.

Het jaar 2018 is bijna ten einde en om in het ritme te blijven speelt de selectie op zaterdag 5 januari 2019 een oefenwedstrijd in Pijnacker tegen Avanti (P). Wie  herinnert de hoofdklassefinale tussen KCC/SO natural en Avanti (P) nog?

16:30 uur   Avanti (P) 2 - KCC/SO natural 2
18:00 uur   Avanti (P) 1 - KCC/SO natural 1

Sporthal de Viergang, Pijnacker

KCC/SO natural B1 speelt een goed zaalseizoen in de Hoofdklasse. In de eerste ronde werd concurrent Die Haghe verslagen met 23-20 en daarna volgden alleen maar ruime overwinningen. Zo werd het 15-27 tegen Fortuna, 38-17 tegen Tempo, 13-23 tegen Avanti en vandaag werd het 34-12 tegen Sporting Delta. Bij die wedstrijd heeft Pauline van Brero foto's gemaakt die hier te vinden zijn.

De wedstrijd Korbis B1 - KCC/SO natural B2 op zaterdag 2 februari begint later (16:10 uur).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B2.


KangoeroeKlup Header

 

giga kangoeroedag2Wat is de KangoeroeKlup?

De KangoeroeKlup is een bewegingsvorm voor jonge kinderen met een knipoog naar het korfbal, ontwikkeld en ondersteund door de KNKV. Door het hele land bieden korfbalverenigingen dit aan voor de jongste kinderen. Samen met plezier bewegen staat voorop. De verschillende spellen stimuleren de motoriek en vaardigheden die van pas komen bij balsporten, zoals gooien, vangen en sprinten. Na de KangoeroeKlup stromen de kinderen door naar de F-teams, met competitiewedstrijdjes op zaterdag en één korfbaltraining in de week. 

 

Is de KangoeroeKlup alleen voor korfballers?
Nee, zeker niet! Plezier in bewegen en het ontwikkelen van algemene motorische vaardigheden staat voorop. De KangoeroeKlup is een uitstekende activiteit voor kinderen die nog niet toe zijn aan een 'echte' competitiesport. 

 

Wat zijn de kosten?
Het is mogelijk om 5 gratis proeftrainingen te volgen om te kijken of je het leuk vindt. Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je lid wordt (13 euro per kwartaal) krijg je een Kangoeroe T-shirt cadeau. Nieuw! Sinds kort is het mogelijk om de strippenkaart te verlengen met een Korfbal Kids Pas. Met deze pas kun je 10x meedoen voor 10 euro. De pas is een half jaar geldig, dus je kunt zelf bepalen welke tijdstippen jou het beste uitkomen. Meer informatie tijdens de trainingen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wanneer is de KangoeroeKlup?
De KangoeroeKlup is er elke woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur. In het zaalseizoen in Sporthal Schenkel, en tijdens het veldseizoen op de kunstgrasvelden van Sportpark Schenkel. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. 

Naast deze reguliere KangoeroeKlup op woensdagmiddag, worden er vaak KangoeroeKlup trainingen gepland op zaterdagochtend. Op deze zaterdagtrainingen kun je gratis kennismaken met de KangoeroeKlup. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of via Jopie Schippers, tel. 06  2922 7590. Kom je ook gezellig meedoen?

De eerstvolgende KangoeroeKlups op zaterdagochtend zijn op:

  • zaterdag 21 december 2019 van 10:00 tot 11:00 uur in Sporthal Schenkel
  • zaterdag 11 januari 2020 van 09:00 tot 10:00 uur in Sporthal Schenkel
  • zaterdag 18 januari 2020 van 09:00 tot 10:00 uur in Sporthal Schenkel
  • zaterdag 28 maart 2020 van 09:00 tot 10:00 uur in Sporthal Schenkel

 

KangoeroeKlup Logo

 Nieuws van de KangoeroeKlup

  • Woensdag 22 mei jl. deden maar liefst 45 Kangoeroes mee aan de GIGA Kangoeroemiddag bij KCC. Onder een stralend zonnetje beleefden deelnemers en begeleiders een fantastische sportieve middag. Lees het verslag hier en bekijk de foto's hier!
  • De afgelopen KangoeroeKlups op zaterdagochtend waren drukbezocht. Een aantal foto's vind je hier
  • Op zaterdag 23 februari waren de Kangoeroes Team van de Week bij de Korfbal League wedstrijd KCC/SO natural 1 tegen TOP/SolarCompleet 1. In dit album kun je de foto's bekijken: Foto-album

 

Kangoeroe TeamvdWeek klein

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 14 december 2019 tegen Rohda 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties