Na de wedstrijd tegen De Meeuwen uit Putten is het 4 uit 4 voor KCC/SO natural. Ook de vierde wedstrijd in deze veldcompetitie was voor de ploeg uit Capelle aan den IJssel geen lastige horde. Het was duidelijk dat er een groot verschil zat tussen de ex-ereklasser en de debutant in de hoofdklasse. De moedige Meeuwen werden op alle fronten afgetroefd en het was dat KCC/SO natural op sommige momenten het vizier niet op scherp had staan, anders was de eindstand nog hoger geweest.

In de derde ronde van de bekercompetitie B-Jeugd district Zuid-West 2018-2019 speelt KCC/SO natural B1 thuis tegen buurman Nieuwerkerk B1. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 9 oktober 2018 om 19:30 uur.

De A1 mag op woensdag 10 oktober 2018 in Barendrecht aantreden tegen Vitesse (Ba) A1. Ook deze wedstrijd is om 20:00 uur (1/2 uur later!!)

KCC/SO natural 2 rekende eerder op de ochtend knap af met koploper Fortuna/Delta Logistiek 2 (21-18). Door die overwinning staan er nu drie ploegen bovenaan, waaronder het tweede, dat het dus uitstekend doet in de reserve Ereklasse.

Later op de dag speelde KCC/SO natural op een regenachtig Sportpark Schenkel haar derde thuiswedstrijd in de Hoofdklasse tegen OVVO/De Kroon.

De eerste wedstrijden zijn gespeeld! Het eerste is nog ongeslagen en het tweede verloor één keer en won één keer. Het zal niemand ontgaan zijn dat er zowel bij het tweede als het eerste nieuwe trainers voor de groep staan, we stellen ze graag even aan u voor.

Ook dit seizoen komen de groepen 5, 6 en 7 van Capelse bassicholen naar de velden van KCC/SO natural voor het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Om er net als in de voorgaande een geslaagd toernooi van te maken, hebben wij helpende handen nodig op een aantal woensdagmiddagen. 

De wedstrijd Tilburg A1 - KCC/SO natural A2 op zaterdag 27 oktober is vervroegd. Aanvang is nu 11:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

 

Op zaterdag 29 september 2018 van 10:00 uur tot 11:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe Klup.

Op zaterdag 29 september van 10:00 tot 11:00 uur is er voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt gegeven op één van de kunstgrasvelden (buiten).

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/SO natural 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties