Deze keer konden we gelukkig weer wat meer deelnemers noteren. Het hadden er nog meer kunnen zijn als er niet op vrijdagavond gekorfbald zou moeten worden. De strijd was er niet minder om. Het bleef tot de laatste pot spannend maar uiteindelijk pakte Marcel van Vliet de overwinning.

Het was lekker warm in het clubhuis. De koffie pruttelde en de kerstboom gaf een gezellige sfeer. Even leek het of de kerstboom de enige verlichting zou blijven wat met darten niet echt handig is. Gelukkig konden met een ladder en wat wisselen van lampen uiteindelijk toch twee borden verlicht worden. Na het laatste feest is blijkbaar niet alles even goed aangesloten. We hopen de volgende keer weer alle vier de banen te gebruiken.

501
Om er voor te zorgen dat mensen niet hoefden te wachten tijdens andere partijen, speelde iedereen tegelijk tegen elkaar verdeeld over de twee borden in een poule van drie en een poule van vier. Van beide poules gingen de beste twee door naar de finale. Deze finale werd gewonnen door Guido Molendijk. Marcel van Vliet werd tweede en Stephan Mosheuvel werd derde.

Halve it
Ook het tweede spel speelde iedereen tegelijk. Dit keer waren de verschillen groot. Een groepje scoorde minder dan 100 punten maar er waren ook scores van meer dan 200. Martin van Dieren zette de hoogste score neer, gevolgd door Guido Molendijk en Cornel van Dieren.

Follow the Leader
Follow the Leader speelden we op maar één bord. Het niveau lag in het begin wat laag en zelf gemakkelijke doelen werden niet gegooid. In een mum van tijd stond het scoreblaadje vol met kruizen. Het duurde echter toch vrij lang voordat iemand met een vijfde kruisje af zou vallen. Er werd steeds beter gegooid naarmate er minder deelnemers overbleven. Marcel van Vliet won dit spel.Stephan Mosheuvel pakte een tweede plek, net voor Olaf Ullersma.

Klokje rond
In de tussenstand bleken de verschillen zeer klein. Wel was duidelijk dat er vier spelers voor de hoogste plaatsen streden en de drie anderen er alles aan zouden doen om niet als laatste te eindigen. Het Klokje rond speelden we dit keer op de dubbels. Marcel van Vliet deed dat als beste; hij bereikte zelfs de Bulls Eye. Olaf Ullersma, Peter van Dieren en Guido Molendijk bereikten alledrie de 17, goed voor een gedeelde tweede plaats.

Stand jaarcompetitie
In de stand voor de jaarcompetitie is Marcel van Vliet naar de tweede plek gestegen. Een knappe prestatie met een avond minder gespeeld. Peter van Dieren voert de lijst nog aan. Olaf Ullersma staat derde. Omdat de competitie nog maar net van start is, maakt echter iedereen nog kans op een goede notering. En anders kom je toch gewoon voor de gezelligheid!?

Avondscore
De avondscore van alle deelnemers vind je hieronder.

Eindstand 11 december 2009

Plaats  Deelnemer  501   Halve it   Follow the Leader   Klokje rond   Totaal 
1 Marcel van Vliet 6 3 7 7 23
2 Guido Molendijk 7 6 1 5 19
3 Stephan Mosheuvel 5 4 6 3 18
4 Martin van Dieren 4 7 4 1 16
5 Olaf Ullersma 2 1 5 5 13
6 Peter van Dieren 3 2 2 5 12
7 Cornel van Dieren 1 5 3 2 11

Klik hier voor de foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties