De eerste dartavond zagen we wat nieuwe gezichten. Blijkbaar is het goed bevallen want zij waren er de tweede avond weer. Samen met de vaste deelnemers kwamen we dit keer op een deelnemersveld van twaalf. Met nog enkele andere oud-gedienden die we vast wel weer een keer zien, kunnen we stellen dat de dartgroep weer is gegroeid naar oude waarden. Marcel van Vliet was deze avond bijna onverslaanbaar. Alleen het laatste spel werd hij geen eerste. Andere Marcel, den Ouden, werd tweede op maar liefst 10 punten achterstand. De show werd echter gestolen door een uitgooi van 158 door Bob Vermeulen.

Nog steeds zijn we twee borden kwijt. Helaas heeft nog niemand gereageerd. De vier overige borden werden goed gebruikt. Snel druppelde iedereen binnen en konden maar liefst 12 deelnemers worden genoteerd. De verlichting klopte dit keer en natuurlijk stond onze vertrouwde Gert weer achter de bar voor de inwendige verzorging.

501
Dit keer een mooi aantal deelnemers om te verdelen. Snel werden vier poules van 3 spelers geloot voor de eerste ronde. Iedere speler begon een leg 501. Na drie potjes werden de beste spelers van de vier poules in de finalepoule geplaatst. De nummers twee werden ook bij elkaar gezet evenals de nummers drie. Na deze schifting kon tegen gelijkwaardige spelers gespeeld worden. Vreemd genoeg stond Bob Vermeulen bij de laatste poule, ondanks een geweldige uitgooi van 158 punten. Voor zover wij weten, de hoogste uitgooi ooit bij KCC/Hijbeko. Marcel van Vliet won de strijd in de finalepoule. Marcel den Ouden werd tweede, voor Stephan Mosheuvel.

Halve it
Terwijl de laatste mensen nog probeerden hun 501 uit te gooien werd al geloot voor het volgende spel.

Inmiddels waren al ruim 2 uur verstreken. Het was dus tijd voor een snel spelletje. De nieuwelingen werd snel uitgelegd wat de bedoeling van dit spel is - de gestelde doelen gooien, anders halveert je score - en er werd snel gestart. Wederom won Gerard Reijm. Stephan Mosheuvel werd dit keer tweede en de derde plaats was voor Bob Vermeulen.

Follow the Leader
Tja, spelen we Follow the Leader nu in één of twee keer. We besloten er één grote groep van te maken om de snelheid er in te houden. Het duurt dan weliswaar wat langer voordat je aan de beurt bent, maar je bent in één ronde klaar. Guido Molendijk maakte aan het einde een goede comeback en won net voor Gerard Reijm. Net daarvoor viel Stephan Mosheuvel af.

Afvalrace
Bij het laatste spel verzamelden we ons allemaal bij bord 1. Met z'n allen begonnen we aan de afvalrace. Menig frustratie vierde hoogtij. Laten we het er op houden dat net iedereen constant gooide en de éne keer je beter moest gooien dan de andere keer en er dan soms met een heel lullige score uit kon vliegen. Marcel van Vliet kwam dit keer niet verder dan de derde plek. Marcel den Ouden werd tweede. Olaf Ullersma bleef als laatste over en kon 12 avondpunten noteren.

Avondscore
Ondanks het laatste spel greep Olaf met zijn derde plaats net naast de prijzen. Beide Marcels gingen wel met een CD-bon naar huis. Marcel den Ouden werd tweede. Marcel van Vliet werd drie keer eerste en het laatste spel derde en stak met kop en schouders boven de rest uit. Het wordt een uitdaging om hem de komende avonden van de eerste plaats af te houden.

De avondscore van alle deelnemers vind je hieronder.

Eindstand 8 oktober 2010

Plaats  Deelnemer   501   Halve it   Follow the Leader   Afvalrace  Totaal 
1
Marcel van Vliet
12 12 12 10 46
2
Marcel den Ouden
11 4 10 11 36
3
Olaf Ullersma
8 3 11 12 34
4
Gerard Reijm
9 7 8 7 31
5
Martin van Dieren
7 10 4 9 30
 
Guido Molendijk
4 11 7 8 30
7
Stephan Mosheuvel
10 9 2 5 26
8
Joeri van der Wal
6 5 9 2 22
9
Peter van Dieren
2 6 5 6 19
10
Bob Vermeulen
3 8 6 1 18
11
Daphne Leeuwenstijn
5 2 3 4 14
12
Damian Vermeulen
1 1 1 3 6

Tussenstand dartcompetitie
Ook dit jaar worden de standen van alle avonden bijgehouden voor een totaalstand aan het einde van het seizoen. Een avondje missen mag want de beste 8 avonden tellen (we spelen er 11). Na twee avonden delen Gerard Reijm en Marcel van Vliet de eerste plaats. Guido Molendijk staat derde. Klik hier voor de tussenstand.
Met nog 9 avonden te gaan kan het natuurlijk nog alle kanten op. Enne... het is ook gewoon gezellig hoor! De volgende avond is 5 november. Tot dan?

Klik hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties