SAVE THE DATE: SLOTDAG KCC/Delta Logistiek 20 JUNI 2015!

Op zaterdag 20 juni 2015 is het alweer tijd voor de slotdag! Op deze dag gaan we het korfbalseizoen weer gezellig met z’n allen afsluiten. Omdat we hopen dat iedereen aanwezig zal zijn, hierbij alvast de pre-uitnodiging voor de slotdag. Noteer zaterdag 20 juni allemaal in jullie agenda, dan hoef je niets te missen van deze dag.

Dit jaar zal de slotdag bestaan uit verschillende delen, gebaseerd op leeftijdscategorieën. Het exacte programma is nog niet helemaal bekend, maar hier alvast de globale indeling van de dag:

Deel I: Kangoeroes en F
Tijd: 9.00 – 10.00 uur

Deel II: E t/m C
Tijd: 10.30 – 13.00 uur

Deel III: B t/m Senioren
Tijd: 13.30 – 18.00 uur

Deel IV: BBQ voor iedereen
Tijd: 18.00 – 20.00 uur

Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het sportveld van KCC/Delta Logistiek. Zodra er meer bekend is over het programma en het opgeven voor de slotdag, dan zal dit gecommuniceerd worden via de website en op posters in de kantine. Blijf de site dus goed volgen en vergeet niet zaterdag 20 juni te markeren in je agenda!

Mochten er toch al vragen zijn, dan kunnen jullie altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties