Afgelopen vrijdag 27 November was het zover. Na een week of 3 aftellen bijt de Sint bij KCC/Hijbeko de spits af.

Het was een drukte (letterlijk en figuurlijk) in de kantine van KCC/Hijbeko. Nadat alle kinderen waren gearriveerd kon het Sinterklaasfeest van start gaan. Maar, waar was Sinterklaas.......?

Om de tijd een beetje op te vullen hebben de kinderen eerst een speculaaspop versiert. En tja, wat moet je met een versierde speculaas pop doen .... Juist ja, opeten natuurlijk.

Hierna kwamer er allemaal vage telefoontjes. Sint zou verdwaald zijn. Als dat nu maar goed zou komen. Iedereen was reuze nieuwsgierig. En daarom maar met zijn allen naar buiten. Terwijl we daar staan te wachten, komt daar ineens een brandweerauto met gierende banden en loeiende sirenes het parkeerterrein op scheuren. En wie komt daar uit....? Juist ja.... Sinterklaas en 2 zwarte pieten. Sint was zo dom geweest twee leerlingenpieten mee te nemen en was daardoor bij de verkeerde sporthal terecht gekomen. Gelukkig was daar een aardige brandweerman, die wel wist waar KCC/Hijbeko was en die heeft de Sint toen met gezwinde spoed naar de kantine van KCC/Hijbeko gebracht.
 

Klik hier voor de foto's.
En zo kwam alles toch nog goed.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 21 april 2018 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties