Afgelopen woensdag 21 mei was het dan eindelijk zo ver: de bingo-pannenkoek middag ging van start! De zon was volop aanwezig, wat, naast melk, eieren en meel een erg goed ingrediënt was voor de geslaagde middag.

 In totaal waren er 30 kinderen naar KCC/Delta Logistiek gekomen waarvan een aantal hun vriendje(s) of vriendinnetje(s) mee hadden genomen. Vanwege het lekkere weer werd besloten om de gehele activiteit buiten te organiseren, zodat we alvast konden wennen aan het zomerse gevoel. De leden van de aKCCie hadden het terras van de kantine versierd met allerlei cijfers in leuke kleuren, zodat duidelijk was dat er later op de middag gestreden ging worden om de felbegeerde prijzen. Allereerst was het heel belangrijk dat de buikjes van de kinderen goed gevuld moesten worden! Veel ouders hadden pannenkoeken gebakken, waardoor er voor elk kind genoeg pannenkoeken beschikbaar waren. Sommige kinderen lieten zich dat geen twee keer zeggen en aten zich propvol, zodat ze genoeg energie hadden om heel goed op te letten tijdens de bingo.

Na het uitbuiken en het opruimen van de tafels was het dan zo ver: de bingo kon beginnen. De presentatoren Ringo Bingo en Peter Pannenkoek waren er helemaal klaar voor en hadden zich speciaal voor deze middag opgedoft! De kinderen kregen hun eerste bingo kaartje en nog een glaasje drinken om hun keel te smeren, zodat ze later heel hard BINGO! konden roepen. De jongens en meiden waren heel fanatiek en luisterde aandachtig naar de cijfers die omgeroepen werden. Hoe meer rondes voorbij gingen, hoe fanatieker ze werden en hoe verder ze op het puntje van hun stoel gingen zitten. Sommigen gingen er zelfs bij staan! Nadat de 3e BINGO! was gevallen voor de volle kaart, was de middag helaas ten einde gekomen. De kinderen hebben veel leuke prijzen gewonnen, Thijmen ging zelfs naar huis met maar liefst 2 prijzen!

Al met al was het een zeer geslaagde middag! Graag willen wij de ouders bedanken voor het bakken van de pannenkoeken en willen wij de kinderen bedanken voor de gezellige middag.

Wij hopen jullie allemaal te zien op de Slotdag, tot dan!

De aKCCie

klik op de foto of hier voor nog enkele kiekjes.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties