Nog een aantal weken en dan zit het seizoen voor alle ploegen er alweer op. Er zijn een hoop trainingen afgewerkt en een heleboel wedstrijden gespeeld en daarmee komt ook dit seizoen weer tot zijn eind. Dit betekent dus tijd voor de slotdag!! Op zaterdag 21 juni is iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan de slotdag. De dag zal worden onderverdeeld in twee delen. ’s Morgens is het de beurt aan de F t/m C om hun sportieve kleding voor dit seizoen nog één keer uit de kast te halen en ’s middags gaan de B t/m Senioren laten zien of ze sportief genoeg zijn op het zand van het Beachveld op sportpark Schenkel. Wil jij je deze dag nog één keer in het zweet werken: geef je dan snel op! Hieronder volgt een iets uitgebreidere omschrijving en zetten we nog even alles voor je op een rijtje.

F t/m C                     “(B)Oerhollands”
Jullie worden op zaterdag 21 juni om 09:45uur op het veld van KCC/Delta Logistiek verwacht. Deze ochtend staat in het thema van (B)Oerhollands en we zullen om 10.00uur starten. We zullen deze ochtend verschillende spelletjes met elkaar gaan spelen, waarbij we alvast kunnen verklappen dat er weer een spetterend springkussen geregeld zal worden. In groepjes zal er gestreden worden om de podiumplekken en uiteindelijk mogen we hopelijk jouw groepje tot winnaar uitroepen van de slotdag 2014?!

Wanneer:                   Zaterdag 21 juni
Voor wie:                    F t/m C
Waar:                         Sportveld KCC/Delta Logistiek
Tijd:                            10:00uur tot 13:00uur
Opgeven via:             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uiterlijk 18 juni

 

B t/m Senioren         “Back to the Beach”
Zoals jullie misschien al weten is er sinds een paar weken op sportpark Schenkel een Beachveld aangelegd. Dit veld ligt op de plek waar vorig jaar nog sporthal 2 stond en dit stukje grond is nu veranderd in een zandachtig landschap. Op dit veld kunnen verschillende Beach sporten worden gespeeld en daarom hoeven we dit jaar niet naar het strand van Scheveningen af te reizen, maar kunnen we deze sporten ook gewoon op sportpark Schenkel spelen. Jullie worden deze dag om 14:15uur bij de kantine van KCC/Delta Logistiek verwacht. Vervolgens zal de middag om 14:30uur starten waarbij er verschillende Beach sporten gespeeld zullen worden. Hierbij kan je denken aan beachkorfbal, beachvolleybal, beachsoccer, etc. Er zal in teams gestreden worden voor de eerste plek. Lijkt het jullie dus leuk om aan deze middag deel te nemen, zoek dan snel een team bij elkaar en geef je op!

Wanneer:                   Zaterdag 21 juni
Voor wie:                   B t/m Senioren
Waar:                         Beachveld sportpark Schenkel
Tijd:                            14:30uur tot 17:30uur
Opgeven via:            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in teams van 5 of 6 personen tot uiterlijk 18 juni

We zullen de ochtend en middag afsluiten met een overheerlijke BBQ. Lijkt het jou leuk om ’s avonds gezellig mee te eten, klik dan hier voor meer info en geef je snel op!

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties