Ja, daar sta je dan op zondagmorgen vroeg. Een muf ruikende kantine die omgebouwd “was” tot feestzaal, waar op dat moment het gevoel bekruipt...... wat is hier uitgebroken? We kunnen feesten heeft onze voorzitter geschreven! Feesten, het leek wel een stelletje beesten. Glaswerk, voedselresten, bier of een whatever lucht, het was in ieder geval een kompleet slagveld.

Na mijn expeditie door het pand kwam ik in een keuken, die goed gebruikt was en waar de day before inderdaad een kookfestijn had plaatsgehouden. Dat hier 15 verschillende tapas gemaakt en uitgeserveerd moesten worden was haast onmogelijke missie. Het gevolg was helaas duidelijk waarneembaar.

Beginnen en aanpakken, maar waar ga je beginnen als je er op dat moment alleen voorstaat? Gelukkig kwamen alle commissie leden er vrij snel bij en gedeelde smart is halve smart. Waar waren we aan begonnen. The day after was …… Na diverse sterke koppen koffie verder zijn we vol aan de slag gegaan om er een “feestje” van te maken.

Na een trainingsarbeid van 7 uur, het is niet onze dagelijkse kost, kunnen we stellen dat het redelijk gelukt is. De vloer is nu echt schoon en de keuken om door een ringetje te halen. Nu maar hopen dat iedereen hem schoon houdt!

Mijmerend in een heerlijk najaar zonnetje broeiden de eerste nieuwe ideeën al weer op. Het thema voor het volgende feest wordt waarschijnlijk On invitation only.

Voor deze VIP avond wordt je uitgenodigd en volledig in de watten gelegd. Ik zie het al voor me, vijf commissie leden worden thuis met de Limousine opgehaald, krijgen een overheerlijk glas Champagne met kaviaar. Eten kreeft, koeien en druiven worden bediend door wonderschone dansende dames en heren. Tot slot een heerlijke cocktail met een lekkere sound op de achtergrond. Het kan niet op en het wordt later en later. What a night!

Voordat het zover is willen we iedereen bedanken die een bijdrage geleverd heeft aan wederom een geweldige lustrumactiviteit. Zonder jullie had het niet het succes gebracht, dat het nu is. Het begon in de middag met een geweldige spelletjes dag voor de F t/m de D. Alle kinderen hebben genoten van niet alleen de spelletjes, maar zeker ook het kliederfrieten en de disco onder leiding van Roy en DJ Chris.

Alle B en C’tjes onder leiding van spelletjesbaas Henk-Jan, bedankt voor jullie hulp hierbij. De dames van de ledenwerf Mirjam, Mirjam, Rienke & Wendy, de dames van de A: Melissa, Jet en Eveline, die even tussendoor van hun kookcoach, de kinderen mochten vermaken en natuurlijk de dames van de frieten Sandra en Pascal, ze vonden het heerlijk.

De voorbereiding voor de kooksessies zijn al in een vroeg stadium begonnen. Hier waren Melanie, Mirjam en Henny nauw bij betrokken. De opzet was simpel, we selecteren een aantal gerechten, testen ze uit en gaan beschrijven hoe we ze klaar kunnen maken voor 200 man. It’s an easy job! Inderdaad, door de inzet van een aantal A spelers en jonge senioren is het een eenvoudige zaak geworden en hebben we het met zijn allen voor elkaar gekregen.

De voorbereidingen begonnen op vrijdag, waar hygiëne, veiligheid de eerste uitleg was. Daarna wat ga je maken en wat zit er nu eigenlijk in. Na een hoop lol en verbazing zijn de eerste hapjes klaar gemaakt. Het vervolg was op zaterdagmiddag toen iedereen weer aanwezig was om het eten verder voor te bereiden en klaar te maken voor het serveren. Gelukkig dat het nichtje van Henny bereidt was om de troepen aan de sturen. Zij heeft in korte tijd iedereen uitleg gegeven hoe te serveren met tekst en uitleg van de heerlijke hapjes.

We zijn trots op de jonge Jaimie Oliviers in spe en willen daarom: Amy, Evelien, Jet, Kirsten, Kirsten, Michel, Fabian, Simone, Lisette, Robert, Kyra, Rens, Marloes, Nick, Wouter, Sven, Thomas & natuurlijk Marcel van harte bedanken en veel succes wensen met hun verdere kookcarrière. De kookcoaches, Melanie, Mirjam en Henny het was een te gek KookTeam.

Natuurlijk mogen we onze DJ Vaane niet vergeten te bedanken. Hoog en droog vulde hij de gaten van de coverband Time after Time. De IJscoman en onze nomad barman Jean-luc, wat kan die man een lekkere cocktails maken. Maar zonder de hulp van Karla hadden we het grote aantal dat we omgezet hebben niet kunnen realiseren. Niet te vergeten Elaine, die al haar creativiteit in dit project gegooid heeft en natuurlijk Kayleigh en Maren die zich opgeofferd hebben om de garderobe te doen.

Het bouwteam, of misschien wel verbouw team Anton, Henk-Jan, Robin (wat kan die man schieten als die hoog in de punt staat!) Roy en natuurlijk alle personen die hun verantwoordelijkheid achter de bar genomen hebben. En voor de rest een ieder die een hand of spandienst geleverd heeft. Het was wederom fantastisch te zien hoe deze vereniging leeft.

Kapot, maar voldaan gingen we huiswaarts, vroeg naar bed en morgen weer aan de slag. The day after the day realiseer ik me dat het toch weer uniek geweest is. Iedereen bedankt voor de complimenten die we gedurende de avond hebben ontvangen. Dat geeft een enorme drive om alvast over de volgende en laatste activiteit na te denken. De toekomst ligt in jullie handen. We zijn een mooie club met geweldige mensen die meer kunnen dan alleen een feestje geven.

See you next time!

Namens de lustrum commissie,

Anton, Elaine, Henk-Jan, Robin & Henny

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties