CRAZY BINGO

met Eric Newman

Hallo KCC'ers en ouders,

Op zaterdagavond 22 februari 2014 zijn er weer mooie, leuke en gekke prijzen te winnen. Het gaat niet alleen om de prijzen maar het meedoen aan deze bingo is echter veel leuker dan winnen. Naast de bingo gaat het ook om het entertainment er omheen. Zo weet Eric iedere zaal mee te krijgen met zijn zang- en acteertalenten. Alles is mogelijk: dansen, zingen, meezingen, polonaise lopen en noem het maar op! Let wel goed op, want de bingo kan ineens verder gaan!!! Om alles in goede banen te leiden zal Eric deze avond geassisteerd worden door drie bevallige dames. Zorg dus dat je vrij bent om mee te doen en schrijf je op tijd in, want Vol is Vol.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen er drie bingoronden gespeeld worden. Voor deze bingo zijn maximaal 125 plaatsen beschikbaar. De toegangsbewijzen zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vanaf 1 februari af te halen bij Roy Wolvers of Nel Terlouw. De toegangsbewijzen kosten 10 euro per stuk en geven recht op deelname aan de bingo, hapjes en 1 drankje naar keuze. Er worden drie ronden gespeeld en voor elke ronde is er een 1e, 2e en 3e prijs.

Spelregels deelname:  Voor deelname aan de Bingo moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Gezien het karakter van deze Bingo mogen er die avond geen kinderen in de kantine. Het toegangsbewijs / de voucher is vanaf 1 februari af te halen in de kantine bij Roy Wolvers of Nel Terlouw. Deze voucher geeft recht op deelname en toegang tot de tent. Bij aanvang wordt op vertoon van de voucher een bingoboekje verstrekt. Let wel op: 1 persoon is 1 voucher voor 1 bingoboekje

We hopen je te zien op 22 februari!!!

Met vriendelijke groet,
Nel Terlouw en Roy Wolvers

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties