Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover…….. Sinterklaas komt naar Nederland!! Dit betekend dat je je schoen weer bij de kachel kan gaan zetten en de Sinterklaasliedjes weer uit de kast kunnen worden gehaald. Dat allemaal omdat Sinterklaas weer voor even bij ons in het land is.

Nu hebben wij via de post Piet gehoord dat Sinterklaas ook dit jaar weer bij KCC/Delta Logistiek langs wil komen. Hij heeft het de afgelopen jaren zo naar zijn zin bij ons gehad, dat hij ook dit jaar een bezoekje aan KCC/Delta Logistiek niet aan zich voorbij wilde laten gaan. Post Piet vertelde ons ook dat Sinterklaas het erg fijn zou vinden als hij ook dit jaar weer veel lieve kinderen kan ontmoeten bij KCC/Delta Logistiek.


Zit jij bij de kangoeroes, in de F of in de E en lijkt het je leuk om ook dit jaar Sinterklaas weer bij KCC/Delta Logistiek te ontmoeten? Geef je dan snel op! Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zou je in je mailtje willen zetten wie je bent en in welk team je speelt, want dan weet Sinterklaas ook wie er allemaal komen?! Hieronder zetten we nog even alles voor je op een rijtje:

Wanneer: vrijdag 29 november
Waar: Clubhuis KCC/Delta Logistiek
Wie: kangoeroes t/m E
Tijd: 18:45uur t/m 21:00uur
Entree: gratis
Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tot uiterlijk 27 november)

 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties